Tijdens dit tweedaagse evenement toont Fujifilm de recentste ontwikkelingen op het vlak van inkjetprinten op golfkarton, vouwkarton en voor commerciële toepassingen.

Op dinsdag 14 november organiseert de Japanse fabrikant een exclusief Inkjet Seminar in samenwerking met het VIGC. De onderwerpen die besproken worden zijn: The World of Inkjet; inkten & materialen; recycling en circulaire economie; voedselveiligheid en eisen aan de inkt; migratie in verpakkingen. De koffie staat klaar om 9:30 uur. Voor meer informatie, het dagprogramma en registratie, kijk op: http://www.vigc.be/event/print-featuring-high-speed-inkjet/?date=14/11/2017

Op dag twee, woensdag 15 november, houdt Fujifilm een Open House Benelux. Het bedrijf informeert bezoekers over de laatste stand van zaken op het gebied van inkjet met live demonstraties van de Onset X3 UV-inkjet printer met de nieuwe low migration inkten en robotautomatisering voor golfkartonnen displays en omverpakking.

Voor bezoekers die meer geïnteresseerd zijn in vouwdozenkarton en commercieel drukwerk, toont Fujifilm de Jet Press 720S B2-inkjet pers en zijn er diverse presentaties over inkt en voedselveiligheid.

Geïnteresseerden kunnen zich registreren via de website www.powerofinkjet.com/summit

Tijdens dit tweedaagse evenement toont Fujifilm de recentste ontwikkelingen op het vlak van inkjetprinten op golfkarton, vouwkarton en voor commerciële toepassingen.Op dinsdag 14 november organiseert de Japanse fabrikant een exclusief Inkjet Seminar in samenwerking met het VIGC. De onderwerpen die besproken worden zijn: The World of Inkjet; inkten & materialen; recycling en circulaire economie; voedselveiligheid en eisen aan de inkt; migratie in verpakkingen. De koffie staat klaar om 9:30 uur. Voor meer informatie, het dagprogramma en registratie, kijk op: http://www.vigc.be/event/print-featuring-high-speed-inkjet/?date=14/11/2017Op dag twee, woensdag 15 november, houdt Fujifilm een Open House Benelux. Het bedrijf informeert bezoekers over de laatste stand van zaken op het gebied van inkjet met live demonstraties van de Onset X3 UV-inkjet printer met de nieuwe low migration inkten en robotautomatisering voor golfkartonnen displays en omverpakking.Voor bezoekers die meer geïnteresseerd zijn in vouwdozenkarton en commercieel drukwerk, toont Fujifilm de Jet Press 720S B2-inkjet pers en zijn er diverse presentaties over inkt en voedselveiligheid.Geïnteresseerden kunnen zich registreren via de website www.powerofinkjet.com/summit