ElvaJet Onyx SB is volgens Sun Chemical ontworpen om te voldoen aan de vraag naar langere printruns tussen de reinigingscycli. De nieuwe formule leidt tot verbeterde printprestaties en zorgt voor maximale uptime van het systeem.

"Met het toenemende aantal grootformaatprinters dat op de markt verkrijgbaar is, kan het een uitdaging zijn om de meest geschikte inktoplossing te vinden", stelt Pete Saunders, de global director, digital businesses bij Sun Chemical.

"ElvaJet Onyx is gecertificeerd voor Eco-Passport door OEKOTEX, zonder beperkingen, wat betekent dat elke stof bedrukt met Onyx SB niet opnieuw hoeft te worden getest om te voldoen aan de OekoTex Class 100-norm", zegt Simon Daplyn, product & marketing manager voor de digitale textielinkten bij Sun Chemical.

ElvaJet Onyx SB is verkrijgbaar in flessen van 1 kg en zakken van 2 kg.

ElvaJet Onyx SB is volgens Sun Chemical ontworpen om te voldoen aan de vraag naar langere printruns tussen de reinigingscycli. De nieuwe formule leidt tot verbeterde printprestaties en zorgt voor maximale uptime van het systeem."Met het toenemende aantal grootformaatprinters dat op de markt verkrijgbaar is, kan het een uitdaging zijn om de meest geschikte inktoplossing te vinden", stelt Pete Saunders, de global director, digital businesses bij Sun Chemical."ElvaJet Onyx is gecertificeerd voor Eco-Passport door OEKOTEX, zonder beperkingen, wat betekent dat elke stof bedrukt met Onyx SB niet opnieuw hoeft te worden getest om te voldoen aan de OekoTex Class 100-norm", zegt Simon Daplyn, product & marketing manager voor de digitale textielinkten bij Sun Chemical.ElvaJet Onyx SB is verkrijgbaar in flessen van 1 kg en zakken van 2 kg.