Een combinatie van grondstoffentekorten, gestegen kosten voor internationaal vrachtvervoer en de vraag als gevolg van het economisch herstel, dragen allemaal bij tot kostenstijgingen bij Sun Chemical.

Nicolas Bétin, Director Product Strategy EMEA bij Sun Chemical, zegt: "De druk in de hele toeleveringsketen veroorzaakt een abrupte stijging van de grondstofkosten en dwingt ons er helaas toe de prijzen voor onze klanten te verhogen." Sun Chemical zegt dat het er alles aan doet om de kostenstijgingen te beperken door ondermeer interne verbeteringsprogramma's te implementeren.

Ook Siegwerk stuurt waarschuwing uit

"De bevoorradingsketen voor grondstoffen van Siegwerk staat onder druk als gevolg van meerdere wereldwijde kostenstijgingen, zegt Siegwerk. Leveranciers van verpakkingsinkt worden geconfronteerd met hogere prijzen voor pigmentgrondstoffen, prijsstijgingen van petrochemische producten en aanbodbeperkingen, en hogere vrachtkosten als gevolg van de verminderde beschikbaarheid van containers.

Dit heeft geleid tot aanzienlijke druk in de hele verpakkingsinktindustrie, en als gevolg daarvan is Siegwerk, een toonaangevende wereldwijde leverancier van drukinkten voor verpakkingstoepassingen en etiketten, niet immuun voor de leveringsmoeilijkheden die deze problemen hebben veroorzaakt.

Om ervoor te zorgen dat de klanten een ononderbroken bevoorrading van zijn inkten en vernissen krijgen, houden de teams van Siegwerk's Global Purchasing en Procurement toezicht op de voorraadniveaus en voorraden van grondstoffen. Beide teams staan voortdurend in contact met lokale teams over de hele wereld om elk risico van een onderbreking van de levering van Siegwerk aan de markt te beheren. Hoewel de algemene situatie voortdurend verandert, zet Siegwerk alle beschikbare middelen in om ervoor te zorgen dat onze levering aan klanten ononderbroken is."

Een combinatie van grondstoffentekorten, gestegen kosten voor internationaal vrachtvervoer en de vraag als gevolg van het economisch herstel, dragen allemaal bij tot kostenstijgingen bij Sun Chemical. Nicolas Bétin, Director Product Strategy EMEA bij Sun Chemical, zegt: "De druk in de hele toeleveringsketen veroorzaakt een abrupte stijging van de grondstofkosten en dwingt ons er helaas toe de prijzen voor onze klanten te verhogen." Sun Chemical zegt dat het er alles aan doet om de kostenstijgingen te beperken door ondermeer interne verbeteringsprogramma's te implementeren.Ook Siegwerk stuurt waarschuwing uit"De bevoorradingsketen voor grondstoffen van Siegwerk staat onder druk als gevolg van meerdere wereldwijde kostenstijgingen, zegt Siegwerk. Leveranciers van verpakkingsinkt worden geconfronteerd met hogere prijzen voor pigmentgrondstoffen, prijsstijgingen van petrochemische producten en aanbodbeperkingen, en hogere vrachtkosten als gevolg van de verminderde beschikbaarheid van containers.Dit heeft geleid tot aanzienlijke druk in de hele verpakkingsinktindustrie, en als gevolg daarvan is Siegwerk, een toonaangevende wereldwijde leverancier van drukinkten voor verpakkingstoepassingen en etiketten, niet immuun voor de leveringsmoeilijkheden die deze problemen hebben veroorzaakt.Om ervoor te zorgen dat de klanten een ononderbroken bevoorrading van zijn inkten en vernissen krijgen, houden de teams van Siegwerk's Global Purchasing en Procurement toezicht op de voorraadniveaus en voorraden van grondstoffen. Beide teams staan voortdurend in contact met lokale teams over de hele wereld om elk risico van een onderbreking van de levering van Siegwerk aan de markt te beheren. Hoewel de algemene situatie voortdurend verandert, zet Siegwerk alle beschikbare middelen in om ervoor te zorgen dat onze levering aan klanten ononderbroken is."