Op de FESPA Global Print Expo van 23 tot en met 26 mei 2023 demonstreert swissQprint drie modellen van de nieuwste generatie printers: de twee flatbedprinters Nyala en Kudu en de rolprinter Karibu. Voor het UV-printproces met neoninkten wordt een speciale tentoonstelling georganiseerd.

Nauwkeurige druppelplaatsing

"Wij willen drukkerijen tonen hoe ze kunnen concurreren op de markt en dit op alle niveaus", zegt Carmen Eicher, hoofd verkoop en marketing bij swissQprint. "Zowel wat betreft de kwaliteit, het toepassingsgebied, de winstgevendheid als de bescherming van het milieu dus."

De twee huidige swissQprint-productlijnen (UV-flatbed- en -rolprinters) werken met de nieuwste printkoptechnologie. Dankzij de nauwkeurige druppelplaatsing in combinatie met een maximale resolutie van 1350 dpi bereiken gebruikers volgens swissQprint een nieuwe dimensie in uitvoerkwaliteit.

Volgens Eicher zal er op FESPA-beurs worden aangetoond waarom Nyala 4 al acht jaar de meest verkochte flatbedprinter in zijn klasse in Europa is. "Kudu, de nieuwe high-end flatbedprinter, zal demonstreren hoe hij hoge snelheid combineert met een uitstekende uitvoerkwaliteit. En bij de rolprinter Karibu 2 wordt vooral aandacht besteed aan de unieke functies die verklaren waarom deze printer zo efficiënt en veelzijdig is."

Tactiele en visuele belevingen

"Het swissQprint-assortiment is energie-efficiënt", claimt de printerfabrikant. Het bedrijf heeft dit recent laten certificeren volgens de ISO-norm 20690. "Dit is slechts één aspect dat zowel aan de duurzaamheid als aan de winstgevendheid bijdraagt", beklemtoont Carmen Eicher.

Behalve lichte kleuren beschikken alle printers ook over wit, effectvernis en spotkleuren zoals oranje of neon-pink en neon-yellow." Voor gebruikers van de systemen betekent dit dat ze het volledige gamma aan toepassingen, van conventionele producties tot en met tactiele en visuele belevingen, kunnen aanbieden", aldus swissQprint.

Op de FESPA Global Print Expo van 23 tot en met 26 mei 2023 demonstreert swissQprint drie modellen van de nieuwste generatie printers: de twee flatbedprinters Nyala en Kudu en de rolprinter Karibu. Voor het UV-printproces met neoninkten wordt een speciale tentoonstelling georganiseerd."Wij willen drukkerijen tonen hoe ze kunnen concurreren op de markt en dit op alle niveaus", zegt Carmen Eicher, hoofd verkoop en marketing bij swissQprint. "Zowel wat betreft de kwaliteit, het toepassingsgebied, de winstgevendheid als de bescherming van het milieu dus."De twee huidige swissQprint-productlijnen (UV-flatbed- en -rolprinters) werken met de nieuwste printkoptechnologie. Dankzij de nauwkeurige druppelplaatsing in combinatie met een maximale resolutie van 1350 dpi bereiken gebruikers volgens swissQprint een nieuwe dimensie in uitvoerkwaliteit.Volgens Eicher zal er op FESPA-beurs worden aangetoond waarom Nyala 4 al acht jaar de meest verkochte flatbedprinter in zijn klasse in Europa is. "Kudu, de nieuwe high-end flatbedprinter, zal demonstreren hoe hij hoge snelheid combineert met een uitstekende uitvoerkwaliteit. En bij de rolprinter Karibu 2 wordt vooral aandacht besteed aan de unieke functies die verklaren waarom deze printer zo efficiënt en veelzijdig is.""Het swissQprint-assortiment is energie-efficiënt", claimt de printerfabrikant. Het bedrijf heeft dit recent laten certificeren volgens de ISO-norm 20690. "Dit is slechts één aspect dat zowel aan de duurzaamheid als aan de winstgevendheid bijdraagt", beklemtoont Carmen Eicher.Behalve lichte kleuren beschikken alle printers ook over wit, effectvernis en spotkleuren zoals oranje of neon-pink en neon-yellow." Voor gebruikers van de systemen betekent dit dat ze het volledige gamma aan toepassingen, van conventionele producties tot en met tactiele en visuele belevingen, kunnen aanbieden", aldus swissQprint.