Op de Europese markt is de Nyala al acht jaar de best verkopende printer in zijn klasse. "Op basis van zijn afmetingen en modulariteit biedt Nyala een grote vrijheid op het gebied van toepassingsmogelijkheden en formaten", klinkt het bij de fabrikant. "Onze klanten waarderen ook de hoge beschikbaarheid van het systeem en het lage energieverbruik", zegt Carmen Eicher, hoofd verkoop en marketing bij swissQprint.

Onbemande shifts

Klanten stellen hun printer samen op basis van hun behoeften en kunnen de configuratie later uitbreiden en aanpassen. "Doorgaans bestellen klanten ook de roloptie zodat ze eigenlijk twee apparaten in één krijgen", stelt Christof Lüchinger, de productiemanager bij swissQprint. Andere opties omvatten die met dubbele rol, de board option voor platen van maximaal vier meter lang, de glasoptie of 'Rob', de robot voor het laden en wegnemen van media met onbemande shifts. Bovendien beschikt Nyala over negen vrij configureerbare kleurkanalen: naast CMYK kunnen ook light-kleuren, wit, effectvernis, oranje, neon en primer worden geselecteerd.

In de tandemmodus werkt Nyala grotere productiereeksen ononderbroken af. Alle formaten kunnen snel worden ingesteld en (dubbelzijdig registernauwkeurig) bedrukt. Hieraan dragen de swissQprint-registratiepennen en het krachtige vacuüm bij. De printers zijn ook energiezuinig met een gemiddeld verbruik van 2,2 kWh.

Op de Europese markt is de Nyala al acht jaar de best verkopende printer in zijn klasse. "Op basis van zijn afmetingen en modulariteit biedt Nyala een grote vrijheid op het gebied van toepassingsmogelijkheden en formaten", klinkt het bij de fabrikant. "Onze klanten waarderen ook de hoge beschikbaarheid van het systeem en het lage energieverbruik", zegt Carmen Eicher, hoofd verkoop en marketing bij swissQprint.Klanten stellen hun printer samen op basis van hun behoeften en kunnen de configuratie later uitbreiden en aanpassen. "Doorgaans bestellen klanten ook de roloptie zodat ze eigenlijk twee apparaten in één krijgen", stelt Christof Lüchinger, de productiemanager bij swissQprint. Andere opties omvatten die met dubbele rol, de board option voor platen van maximaal vier meter lang, de glasoptie of 'Rob', de robot voor het laden en wegnemen van media met onbemande shifts. Bovendien beschikt Nyala over negen vrij configureerbare kleurkanalen: naast CMYK kunnen ook light-kleuren, wit, effectvernis, oranje, neon en primer worden geselecteerd.In de tandemmodus werkt Nyala grotere productiereeksen ononderbroken af. Alle formaten kunnen snel worden ingesteld en (dubbelzijdig registernauwkeurig) bedrukt. Hieraan dragen de swissQprint-registratiepennen en het krachtige vacuüm bij. De printers zijn ook energiezuinig met een gemiddeld verbruik van 2,2 kWh.