Uit het bericht aan de klanten:

Sinds jaar en dag kennen jullie ons allen als Syx Graphics, toonaangevende Europese speler in het produceren van plastic ID cards en aanbieder van alle bijhorende services zoals personalisatie en mailing.

In 2007, toen Syx Graphics opgericht werd, was het doel om 2 business units te hebben waarbij we ons enerzijds gingen richten op digitaal drukwerk en anderzijds het technologische luik met de productie van plastic ID cards. Het werd vrij snel duidelijk dat ons succes ging liggen bij het technologische luik en dat is dan ook de kar die we 100% getrokken hebben.

Om het richting toekomst voor iedereen duidelijk te maken waar we voor staan hebben we besloten onze bedrijfsnaam te veranderen. Voor alle vragen die spelen in de brede identificatiemarkt en waarbij data centraal staan is er vanaf nu nog 1 speler : SG Technologies.

Uit het bericht aan de klanten:Sinds jaar en dag kennen jullie ons allen als Syx Graphics, toonaangevende Europese speler in het produceren van plastic ID cards en aanbieder van alle bijhorende services zoals personalisatie en mailing.In 2007, toen Syx Graphics opgericht werd, was het doel om 2 business units te hebben waarbij we ons enerzijds gingen richten op digitaal drukwerk en anderzijds het technologische luik met de productie van plastic ID cards. Het werd vrij snel duidelijk dat ons succes ging liggen bij het technologische luik en dat is dan ook de kar die we 100% getrokken hebben.Om het richting toekomst voor iedereen duidelijk te maken waar we voor staan hebben we besloten onze bedrijfsnaam te veranderen. Voor alle vragen die spelen in de brede identificatiemarkt en waarbij data centraal staan is er vanaf nu nog 1 speler : SG Technologies.