De Portugese fabrikant was ook aanwezig op Labelexpo Europe. Het toonde er de NS Pro EVO single pass inkjetlabelpers met een printbreedte tot 222 mm en een resolutie van 1600 x 1600 dpi. De pers haalt een snelheid van 9 tot 18 m per minuut en is uitgerust met een semi-rotatief stanssysteem. De memjet-inkjetkoppen spuiten watergebaseerde dye-inkten. Memjet heeft de komst van pigmentinkten aangekondigd.

Een ander printsysteem van new solution is de NS Multi voor het printen van gepersonaliseerde kartonnen dozen en displays in golfkarton. Snelheid: tot 18 meter/min. De inkjetprinter kan worden uitgerust met een online lamineermodule.

Tasco verdeelt ook de desktop kleurenlabelprinters van het merk Astrojet die eveneens zijn uitgerust met memjet-inkjetkoppen. De Astrojet M1C die te zien was op de stand van Tasco op de Empack in Mechelen, heeft een printbreedte van 219 mm en haalt een snelheid van 9 m/min in de beste kwaliteit of 18 m/min. De desktop labelprinters vinden een mooie afzetmarkt bij kleinere producenten uit allerlei sectoren (voeding, drank, labo's, health care, enz.) , die hun beperkte productie zelf en op een gemakkelijke manier van labels willen voorzien.

Op de foto: Alain De Veleer en Anton Dugardyn op hun stand op Empack, met dozen waarvan het karton werd beprint op een printsysteem van new solution.

De Portugese fabrikant was ook aanwezig op Labelexpo Europe. Het toonde er de NS Pro EVO single pass inkjetlabelpers met een printbreedte tot 222 mm en een resolutie van 1600 x 1600 dpi. De pers haalt een snelheid van 9 tot 18 m per minuut en is uitgerust met een semi-rotatief stanssysteem. De memjet-inkjetkoppen spuiten watergebaseerde dye-inkten. Memjet heeft de komst van pigmentinkten aangekondigd.Een ander printsysteem van new solution is de NS Multi voor het printen van gepersonaliseerde kartonnen dozen en displays in golfkarton. Snelheid: tot 18 meter/min. De inkjetprinter kan worden uitgerust met een online lamineermodule.Tasco verdeelt ook de desktop kleurenlabelprinters van het merk Astrojet die eveneens zijn uitgerust met memjet-inkjetkoppen. De Astrojet M1C die te zien was op de stand van Tasco op de Empack in Mechelen, heeft een printbreedte van 219 mm en haalt een snelheid van 9 m/min in de beste kwaliteit of 18 m/min. De desktop labelprinters vinden een mooie afzetmarkt bij kleinere producenten uit allerlei sectoren (voeding, drank, labo's, health care, enz.) , die hun beperkte productie zelf en op een gemakkelijke manier van labels willen voorzien.Op de foto: Alain De Veleer en Anton Dugardyn op hun stand op Empack, met dozen waarvan het karton werd beprint op een printsysteem van new solution.