Met de Digital Champs & Impact Awards bekroont de federatie FeWeb de meest impactvolle digitale projecten. FeWeb verenigt meer dan 500 Belgische digitale bedrijven en 5000 professionals.

"Impact genereren doe je door echt een verschil te maken voor het bedrijf, de gebruiker of de ganse samenleving", stelt Patrick Marck van FeWeb. "De Digital Champs zijn de bedrijven die investeren in hun digitale strategie om zo echt een verschil te kunnen maken in samenwerking met hun digitale partners."

Digitale transformatie

Tadaaz, het online merk van Buromac dat in 2013 opgestart is, werd uitgeroepen tot beste webshop van 2023 en won de 'Webshop Champ of the Year'.

"Deze digitale transformatie award is de verdienste van iedereen die de afgelopen jaren aan Tadaaz gebouwd heeft om de transitie van een traditionele offline drukkerij naar een innovatieve e-commerce speler mogelijk te maken", klinkt het bij Tadaaz.

"Oneindige creativiteit, dat is wat Tadaaz biedt via haar online editor. Het interne team bouwde van nul deze tool en voegde week na week nieuwe functionaliteiten toe, aangestuurd door data, klantenfeedback, A/B test en brainstormsessies. De inspanningen worden bekroond met de Webshop of the Year Award", aldus de jury.

Met de Digital Champs & Impact Awards bekroont de federatie FeWeb de meest impactvolle digitale projecten. FeWeb verenigt meer dan 500 Belgische digitale bedrijven en 5000 professionals."Impact genereren doe je door echt een verschil te maken voor het bedrijf, de gebruiker of de ganse samenleving", stelt Patrick Marck van FeWeb. "De Digital Champs zijn de bedrijven die investeren in hun digitale strategie om zo echt een verschil te kunnen maken in samenwerking met hun digitale partners."Tadaaz, het online merk van Buromac dat in 2013 opgestart is, werd uitgeroepen tot beste webshop van 2023 en won de 'Webshop Champ of the Year'."Deze digitale transformatie award is de verdienste van iedereen die de afgelopen jaren aan Tadaaz gebouwd heeft om de transitie van een traditionele offline drukkerij naar een innovatieve e-commerce speler mogelijk te maken", klinkt het bij Tadaaz."Oneindige creativiteit, dat is wat Tadaaz biedt via haar online editor. Het interne team bouwde van nul deze tool en voegde week na week nieuwe functionaliteiten toe, aangestuurd door data, klantenfeedback, A/B test en brainstormsessies. De inspanningen worden bekroond met de Webshop of the Year Award", aldus de jury.