Het systeem is volgens Tecnau geschikt voor de nieuwste generatie inkjetpersen voor continue productie. Enkele karakteristieken op een rij: de Revolution 50 haalt snelheden tot 250 meter per minuut, is geschikt voor papiergewichten van 40 g/m² tot 350 g/m², en rolbreedtes tot 570 mm, rolgewichten tot 900 kg en baanspanningen tot 250 N.

Lager energieverbruik

De Revolution 50-familie biedt volgens de fabrikant snelle bediening, mediaflexibiliteit en Internet of Things-compatibiliteit zoals diagnose op afstand en software-updates op afstand, met mogelijkheden voor dataverzameling en meldingen over de levensduur van onderdelen. Het nieuwe systeem heeft ook een aanzienlijk lager energieverbruik in vergelijking met de vorige generatie. "Het verbruik wordt met vijftig procent of meer verminderd", klinkt het.

Het systeem is volgens Tecnau geschikt voor de nieuwste generatie inkjetpersen voor continue productie. Enkele karakteristieken op een rij: de Revolution 50 haalt snelheden tot 250 meter per minuut, is geschikt voor papiergewichten van 40 g/m² tot 350 g/m², en rolbreedtes tot 570 mm, rolgewichten tot 900 kg en baanspanningen tot 250 N.De Revolution 50-familie biedt volgens de fabrikant snelle bediening, mediaflexibiliteit en Internet of Things-compatibiliteit zoals diagnose op afstand en software-updates op afstand, met mogelijkheden voor dataverzameling en meldingen over de levensduur van onderdelen. Het nieuwe systeem heeft ook een aanzienlijk lager energieverbruik in vergelijking met de vorige generatie. "Het verbruik wordt met vijftig procent of meer verminderd", klinkt het.