Tecnograf di Pulcini produceert uitlegsystemen en stapelaars. Uitrustingen die zich door hun polivalentie onderscheiden - ze kunnen immers achter elk type van vouw-, verzamel- en bindmachine in lijn geplaatst worden, ongeacht het merk. Het merk mag u niet verwarren met Tecnograf, een andere Italiaanse producent met een haast identieke naam waarvan de bindmachine (PUR-lijm) en omslagmachines sinds kort door Printemat (in de buurt van Namen) gedistribueerd worden.

Een andere nieuwigheid bij Grafotec is Caslon, dat uiteenlopende uitrustingen voor kleine offset- en digitale drukkerijen op de markt brengt: machines voor het snijden, rillen en rondhoeken van naamkaartjes; foliedrukmachines en thermografische machines.

Tecnograf di Pulcini produceert uitlegsystemen en stapelaars. Uitrustingen die zich door hun polivalentie onderscheiden - ze kunnen immers achter elk type van vouw-, verzamel- en bindmachine in lijn geplaatst worden, ongeacht het merk. Het merk mag u niet verwarren met Tecnograf, een andere Italiaanse producent met een haast identieke naam waarvan de bindmachine (PUR-lijm) en omslagmachines sinds kort door Printemat (in de buurt van Namen) gedistribueerd worden. Een andere nieuwigheid bij Grafotec is Caslon, dat uiteenlopende uitrustingen voor kleine offset- en digitale drukkerijen op de markt brengt: machines voor het snijden, rillen en rondhoeken van naamkaartjes; foliedrukmachines en thermografische machines.