Voor de huidige editie bundelen de Academie en de School of the Museum of Fine Arts in Boston hun krachten en wordt de gezamenlijke tekenmarathon op elkaars campus via live-stream geprojecteerd. Voor de vierde keer worden alle enthousiaste tekenaars verwelkomd op de sfeervolle campus, waar men in elke hoek, atelier of tentoonstellingszaal op verrassende modellen en onderwerpen zal botsen. Zowel studenten, docenten als sympathisanten tekenen werkelijk alles: dieren, dansers en muzikanten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, maar ook gymnasten, schermers en skaters.

PROGRAMMA 2020

De dag start met het binnenleiden van de paarden via het historische poortgebouw, de tuin en de gangen. De vroegste vogels die dit niet willen missen, worden verwelkomd met een gratis ontbijt (tussen 7:47u en 8:48).

In de loop van de 24 uur staan de volgende acts/modellen op het programma: paarden in de hal van de Academie ? Belgische kampioenen acrogym ? het rariteitenkabinet van het Africa Museum ? Virtual Reality drawing ? een spannend schermersduel ? balletles van de Koninklijke Balleschool van Antwerpen ? tableaux vivants ? skaters in ateliers ? Radio Centraal live stream ? live tattoos ? live dissectie van menselijke ledematen (cadavre exquis) ? zwoele tangodansers ... en nog veel meer ...

PRAKTISCH: donderdag 20/2 tot vrijdag 21/2: van 7:47 tot 7:47 uur - gratis toegang - breng zelf tekenmateriaal mee; de Academie voorziet tekenpapier - food & drinks aanwezig.

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen:Mutsaardstraat 31 2000 Antwerpen www.ap-arts.be/academie

Foto: © Frederik Beyens

Voor de huidige editie bundelen de Academie en de School of the Museum of Fine Arts in Boston hun krachten en wordt de gezamenlijke tekenmarathon op elkaars campus via live-stream geprojecteerd. Voor de vierde keer worden alle enthousiaste tekenaars verwelkomd op de sfeervolle campus, waar men in elke hoek, atelier of tentoonstellingszaal op verrassende modellen en onderwerpen zal botsen. Zowel studenten, docenten als sympathisanten tekenen werkelijk alles: dieren, dansers en muzikanten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, maar ook gymnasten, schermers en skaters.PROGRAMMA 2020 De dag start met het binnenleiden van de paarden via het historische poortgebouw, de tuin en de gangen. De vroegste vogels die dit niet willen missen, worden verwelkomd met een gratis ontbijt (tussen 7:47u en 8:48).In de loop van de 24 uur staan de volgende acts/modellen op het programma: paarden in de hal van de Academie ? Belgische kampioenen acrogym ? het rariteitenkabinet van het Africa Museum ? Virtual Reality drawing ? een spannend schermersduel ? balletles van de Koninklijke Balleschool van Antwerpen ? tableaux vivants ? skaters in ateliers ? Radio Centraal live stream ? live tattoos ? live dissectie van menselijke ledematen (cadavre exquis) ? zwoele tangodansers ... en nog veel meer ...PRAKTISCH: donderdag 20/2 tot vrijdag 21/2: van 7:47 tot 7:47 uur - gratis toegang - breng zelf tekenmateriaal mee; de Academie voorziet tekenpapier - food & drinks aanwezig.Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen:Mutsaardstraat 31 2000 Antwerpen www.ap-arts.be/academie Foto: © Frederik Beyens