Telrol is een trouwe klant van Xeikon met een eerste investering in een Xeikon 3300 in 2009. Het was de start van Telrol's Digital Centre of Excellence in Almere. Het aantal Xeikon-persen groeide gestaag aan tot vijf. Telrol was ook een bèta-site voor de Xeikon CX3, die voor de officiële lancering bekend was als de Cheetah-pers. Met de zes systemen erbij zullen er negen tonergebaseerde Xeikon-persen productie draaien in het Digital Centre.

Het machinetype Xeikon CX3 is een vijfkleuren 1200 dpi pers voor zelfklevende labels met een max. productiesnelheid van 30 m/min.

De Telrol Group, waarvan verschillende labelbedrijven deel uitmaken, heeft haar hoofdkwartier in Almere. Het bedrijf wordt geleid door eigenaar en CEO Hoessein Hadaoui (foto). De groep realiseert een zakencijfer van 200 miljoen euro, produceert meer dan 1,4 miljard m² zelfklevende labels en papierrollen per jaar en stelt meer dan 500 mensen tewerk.

Telrol is een trouwe klant van Xeikon met een eerste investering in een Xeikon 3300 in 2009. Het was de start van Telrol's Digital Centre of Excellence in Almere. Het aantal Xeikon-persen groeide gestaag aan tot vijf. Telrol was ook een bèta-site voor de Xeikon CX3, die voor de officiële lancering bekend was als de Cheetah-pers. Met de zes systemen erbij zullen er negen tonergebaseerde Xeikon-persen productie draaien in het Digital Centre.Het machinetype Xeikon CX3 is een vijfkleuren 1200 dpi pers voor zelfklevende labels met een max. productiesnelheid van 30 m/min. De Telrol Group, waarvan verschillende labelbedrijven deel uitmaken, heeft haar hoofdkwartier in Almere. Het bedrijf wordt geleid door eigenaar en CEO Hoessein Hadaoui (foto). De groep realiseert een zakencijfer van 200 miljoen euro, produceert meer dan 1,4 miljard m² zelfklevende labels en papierrollen per jaar en stelt meer dan 500 mensen tewerk.