Sentega Etiketten opereert al 55 jaar als een moderne etikettendrukkerij zowel op de Nederlandse, Duitse als internationale bedrijvenmarkt. Het bedrijf beschikt over eigen drukkerijen en levert alle soorten etiketten: blanco of bedrukt van één tot elf kleuren in kleine en grote oplages. Sentega Etiketten heeft HD Flexo technolgie in huis.

De Telrol Group is het bedrijf van CEO Hoesein Hadoui en is een van de grootste drukkerijen van zelfklevende etiketten in de Benelux. Het heeft alle labeldruktechnieken in huis. De groep zal na de overname een zakencijfer van ongeveer 200 miljoen euro realiseren en meer dan 500 mensen tewerkstellen. Telrol uit Almere was ook een van de vijf pilootbedrijven waar de nieuwste Xeikon CX3-pers labelpers werd geïnstalleerd. Die pers werd vorig jaar op Labelexpo in Brussel officieel gelanceerd. Tot de Telrol Group behoren nog de bedrijven Peha Labels, Biolabel, Haccp labels, LMG Ribbons, Jac-Stick en Kolibri Labels.

Sentega Etiketten opereert al 55 jaar als een moderne etikettendrukkerij zowel op de Nederlandse, Duitse als internationale bedrijvenmarkt. Het bedrijf beschikt over eigen drukkerijen en levert alle soorten etiketten: blanco of bedrukt van één tot elf kleuren in kleine en grote oplages. Sentega Etiketten heeft HD Flexo technolgie in huis.De Telrol Group is het bedrijf van CEO Hoesein Hadoui en is een van de grootste drukkerijen van zelfklevende etiketten in de Benelux. Het heeft alle labeldruktechnieken in huis. De groep zal na de overname een zakencijfer van ongeveer 200 miljoen euro realiseren en meer dan 500 mensen tewerkstellen. Telrol uit Almere was ook een van de vijf pilootbedrijven waar de nieuwste Xeikon CX3-pers labelpers werd geïnstalleerd. Die pers werd vorig jaar op Labelexpo in Brussel officieel gelanceerd. Tot de Telrol Group behoren nog de bedrijven Peha Labels, Biolabel, Haccp labels, LMG Ribbons, Jac-Stick en Kolibri Labels.