Het Connect Event van het IT-bedrijf is een ontmoetingsdag voor partners, prospects en klanten met ruimte voor connecties en inspiratie.

Met twee studio's in Studio A12 in Utrecht presenteerde Prindustry een beursvloer met partners en een programma met interessante sprekers. Op de beursvloer stonden een twintigtal leveranciers in marktkramen. Deze offline marktplaats symboliseerde de online connecties tussen vraag en aanbod die Prindustry op haar platform samenbrengt. Grafische leveranciers showden hun drukwerk, print en sign producten. Deelnemers waren bijvoorbeeld Probo, Drukwerkdeal, Dortland en Van Beem, Saxoprint, Intervlag, Zolemba, Oblé, United Print of Control Media. Bezoekers konden zien hoeveel en welke producten zij in een eigen webshop kunnen toevoegen wanneer zij een WhiteLabelShop aanschaffen. Ook stonden er partners die met hun diensten geïntegreerd zijn in het platform achter de WhiteLabelShop, zoals betaalmodule Cardgate, online editor XpressionLabs of online marketingbureau Indenty.

Het Connect Event van het IT-bedrijf is een ontmoetingsdag voor partners, prospects en klanten met ruimte voor connecties en inspiratie.Met twee studio's in Studio A12 in Utrecht presenteerde Prindustry een beursvloer met partners en een programma met interessante sprekers. Op de beursvloer stonden een twintigtal leveranciers in marktkramen. Deze offline marktplaats symboliseerde de online connecties tussen vraag en aanbod die Prindustry op haar platform samenbrengt. Grafische leveranciers showden hun drukwerk, print en sign producten. Deelnemers waren bijvoorbeeld Probo, Drukwerkdeal, Dortland en Van Beem, Saxoprint, Intervlag, Zolemba, Oblé, United Print of Control Media. Bezoekers konden zien hoeveel en welke producten zij in een eigen webshop kunnen toevoegen wanneer zij een WhiteLabelShop aanschaffen. Ook stonden er partners die met hun diensten geïntegreerd zijn in het platform achter de WhiteLabelShop, zoals betaalmodule Cardgate, online editor XpressionLabs of online marketingbureau Indenty.