Omwille van de stevige groei in Duitsland wordt het TTS-team in het Duitse Nienstädt uitgebreid met Axel Postulart. Het team bestaat voortaan uit twee accountmanagers en een salessupport-medewerker.

Internationale ervaring

Axel Postulart heeft dertig jaar ervaring op de LFP-markt. Hij werkte voorheen bij Corporatemedia, Kodak, HP en M-Nur. Postulart deed ook internationale ervaring op bij GMP Laminators.

"Met al zijn kennis en ervaring is de heer Postulart een aanwinst voor TTS, waar hij als accountmanager verantwoordelijk is voor Polen, Oostenrijk, Zwitserland en een aantal regio's in Duitsland", duidt Matte van Aalderen, internationaal sales manager bij TTS.

Omwille van de stevige groei in Duitsland wordt het TTS-team in het Duitse Nienstädt uitgebreid met Axel Postulart. Het team bestaat voortaan uit twee accountmanagers en een salessupport-medewerker.Axel Postulart heeft dertig jaar ervaring op de LFP-markt. Hij werkte voorheen bij Corporatemedia, Kodak, HP en M-Nur. Postulart deed ook internationale ervaring op bij GMP Laminators."Met al zijn kennis en ervaring is de heer Postulart een aanwinst voor TTS, waar hij als accountmanager verantwoordelijk is voor Polen, Oostenrijk, Zwitserland en een aantal regio's in Duitsland", duidt Matte van Aalderen, internationaal sales manager bij TTS.