"Wij gebruiken dit extra magazijn voor het lossen van containers, voor bulkopslag en het versturen van pallets", zegt directeur Floris Jan van den Heuvel. "Een hoog voorraadniveau is nodig om de beschikbaarheid naar klanten te kunnen garanderen. De uitbreiding betekent bijna een verdubbeling van onze huidige magazijncapaciteit. En dat slechts drie jaar na de bouw van ons pand in Moordrecht."

Europees marktleider

Texo Trade Services bestaat 25 jaar. Wat oprichter Jan van den Heuvel in 1997 startte als bedrijf voor de distributie van zeefdruk transferpapier, groeide onder opvolger Floris Jan van den Heuvel uit tot een Europees markleider in bedrukbaar textiel, sublimatiepapier, kalander beschermpapier en textiel afwerkingsproducten voor de mode-, visuele communicatie-, interieur- en sportindustrie. Vandaag bedient TTS klanten in meer dan zestig landen.

"We investeren voortdurend in manieren om ook onze buitenlandse klanten zo snel mogelijk van materialen te kunnen voorzien. Zo openden wij vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Italië en hebben wij agentschappen wereldwijd", stelt Floris Jan van den Heuvel. "We trokken teams aan van lokale verkopers voor wie de eigen markt geen geheimen kent. Zoals bijvoorbeeld ons Franse team. Zij zorgen er nu al voor dat lokale klanten ja kunnen zeggen tegen opdrachtgevers die aanvragen doen voor het aankleden van de Olympische Zomerspelen-locaties in 2024."

Energieneutraal

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het beleid van TTS. Zo is het hoofdkantoor en magazijn energieneutraal. Het assortiment is pvc-vrij. "Voor elke toepassing biedt TTS post-consumer waste (GRS-gecertificeerd) gerecycleerde producten aan en stimuleert zij klanten om die te gebruiken", aldus TTS. Momenteel brengt het bedrijf de carbon footprint van het assortiment in kaart. Door een analyse van de levenscyclus van producten te maken, kan er worden vergeleken hoeveel CO2 er is gemoeid per vierkante meter.

Het pand van TTS in het Nederlandse Moordrecht, goed voor 3.000 vierkante meter.
"Wij gebruiken dit extra magazijn voor het lossen van containers, voor bulkopslag en het versturen van pallets", zegt directeur Floris Jan van den Heuvel. "Een hoog voorraadniveau is nodig om de beschikbaarheid naar klanten te kunnen garanderen. De uitbreiding betekent bijna een verdubbeling van onze huidige magazijncapaciteit. En dat slechts drie jaar na de bouw van ons pand in Moordrecht."Texo Trade Services bestaat 25 jaar. Wat oprichter Jan van den Heuvel in 1997 startte als bedrijf voor de distributie van zeefdruk transferpapier, groeide onder opvolger Floris Jan van den Heuvel uit tot een Europees markleider in bedrukbaar textiel, sublimatiepapier, kalander beschermpapier en textiel afwerkingsproducten voor de mode-, visuele communicatie-, interieur- en sportindustrie. Vandaag bedient TTS klanten in meer dan zestig landen."We investeren voortdurend in manieren om ook onze buitenlandse klanten zo snel mogelijk van materialen te kunnen voorzien. Zo openden wij vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Italië en hebben wij agentschappen wereldwijd", stelt Floris Jan van den Heuvel. "We trokken teams aan van lokale verkopers voor wie de eigen markt geen geheimen kent. Zoals bijvoorbeeld ons Franse team. Zij zorgen er nu al voor dat lokale klanten ja kunnen zeggen tegen opdrachtgevers die aanvragen doen voor het aankleden van de Olympische Zomerspelen-locaties in 2024."Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het beleid van TTS. Zo is het hoofdkantoor en magazijn energieneutraal. Het assortiment is pvc-vrij. "Voor elke toepassing biedt TTS post-consumer waste (GRS-gecertificeerd) gerecycleerde producten aan en stimuleert zij klanten om die te gebruiken", aldus TTS. Momenteel brengt het bedrijf de carbon footprint van het assortiment in kaart. Door een analyse van de levenscyclus van producten te maken, kan er worden vergeleken hoeveel CO2 er is gemoeid per vierkante meter.