Het betreft een contract van drie jaar en het drukken van ongeveer de halve Europese oplage (goed voor 112.000 exemplaren) van The Economist. De Duitse drukkerij Vogel Druck und Medienservice gaat de andere helft drukken. De order zat hiervoor bij Roto Smeets in het Nederlandse Weert. Roto Smeets deed niet meer mee aan de offerteronde voor een verlenging van het contract vanwege de reorganisatie in Weert.

Het magazine wordt over heel Europa verspreid en om de luchtverzending op een snelle manier te verzekeren heeft Roularta Printing het statuut van Known Consignor verkregen. Alle luchtvaartbeveiligingsnormen worden in de drukkerij toegepast zodat de verzending zonder vertraging in de luchthavens kan uitgevoerd worden. De bij Roularta Printing gedrukte exemplaren zijn bestemd voor onder andere Frankrijk, de Benelux, Italië, Spanje en Zweden.

Het betreft een contract van drie jaar en het drukken van ongeveer de halve Europese oplage (goed voor 112.000 exemplaren) van The Economist. De Duitse drukkerij Vogel Druck und Medienservice gaat de andere helft drukken. De order zat hiervoor bij Roto Smeets in het Nederlandse Weert. Roto Smeets deed niet meer mee aan de offerteronde voor een verlenging van het contract vanwege de reorganisatie in Weert.Het magazine wordt over heel Europa verspreid en om de luchtverzending op een snelle manier te verzekeren heeft Roularta Printing het statuut van Known Consignor verkregen. Alle luchtvaartbeveiligingsnormen worden in de drukkerij toegepast zodat de verzending zonder vertraging in de luchthavens kan uitgevoerd worden. De bij Roularta Printing gedrukte exemplaren zijn bestemd voor onder andere Frankrijk, de Benelux, Italië, Spanje en Zweden.