The Factory Brussels is voortaan één merknaam met vier oplossingen, een one-stop-shop voor branding, print, online en graphic design solutions. Bedrijven kunnen voortaan bij The Factory Brussels terecht voor elke fase van hun marketing- en communicatieplan.

"We hebben een herpositioneringoefening gedaan, omdat niet alleen wij in onze activiteiten zijn geëvolueerd, maar ook de markt en onze klanten over de jaren heen nieuwe noden en behoeften hebben ontwikkeld", aldus Guido Geraerts, Directeur van The Factory Brussels. "Uit die oefening bleek al snel dat de klanten van The Factory Brussels niet vertrouwd zijn met al onze diensten. Zij kennen ons vaak alleen als drukkerij of als grafisch bureau, terwijl wij veel meer te bieden hebben. The Factory Brussels wil vandaag kunnen inspelen op de vragen van de klanten van morgen. Deze herpositionering geeft ons de kans om een nieuwe start te maken," aldus nog Guido Geraerts.

The Factory Brussels is voortaan één merknaam met vier oplossingen, een one-stop-shop voor branding, print, online en graphic design solutions. Bedrijven kunnen voortaan bij The Factory Brussels terecht voor elke fase van hun marketing- en communicatieplan."We hebben een herpositioneringoefening gedaan, omdat niet alleen wij in onze activiteiten zijn geëvolueerd, maar ook de markt en onze klanten over de jaren heen nieuwe noden en behoeften hebben ontwikkeld", aldus Guido Geraerts, Directeur van The Factory Brussels. "Uit die oefening bleek al snel dat de klanten van The Factory Brussels niet vertrouwd zijn met al onze diensten. Zij kennen ons vaak alleen als drukkerij of als grafisch bureau, terwijl wij veel meer te bieden hebben. The Factory Brussels wil vandaag kunnen inspelen op de vragen van de klanten van morgen. Deze herpositionering geeft ons de kans om een nieuwe start te maken," aldus nog Guido Geraerts.