Thinkerbell is een nieuw Brand Activation & Visual Communication Agentschap, opgericht door Christian Bielen en Annick Declercq-Kloppert.

Annick Declercq-Kloppert, Sales & Marketing Director: "Thinkerbell werd recent opgericht als brand activation & visual communication agentschap om samen met de kennis en ervaring van Print & Display een breed gamma aan visuele communicatie en merkondersteuning aan te bieden. De markt vraagt vandaag naar full service oplossingen, 'end to end', die naast excellente technische producten ook creativiteit, logistiek en adviesverlening omvatten."

Christian Bielen, Chief Executive Officer: "ik ben ervan overtuigd dat de overname door Thinkerbell de beste garantie is aangaande de continuïteit van de dienstverlening aan klanten enerzijds , en voor de tewerkstelling anderzijds. Deze acquisitie betekent voor Thinkerbell dat wij onze dienstverlening meteen met een belangrijk gedeelte uitbreiden en enkele grote stappen zetten in de verwezenlijking van onze doelstellingen."

Print & Display is een bekende naam in de Belgische printsign-industrie. Het bedrijf dat werd gesticht door de familie Van Sintjan, is gespecialiseerd in in- en outstore communicatie. Het heeft daarvoor zeefdruk en grootformaatoffsetpersen en snij-, plot- en stansmachines in huis.

GSI printing is het zusterbedrijf van Print & Display, dat op dezelfde locatie zit. In het zusterbedrijf zijn de digitale printactiviteiten ondergebracht voor onder andere buitenreclame (outdoor) en communicatie op het winkelpunt. GSI Printing wordt niet mee overgenomen en blijft een aparte juridische entiteit met Xavier Dans als belangrijkste aandeelhouder. Het bedrijf wordt wel operationeel geleid door de oprichters van Thinkerbell, die al sinds acht maanden als consultant actief waren bij Print & Display.

Bij Print & Display zijn 68 mensen aan het werk. Met GSI erbij telt het bedrijf ongeveer 110 medewerkers. Niemand van het vroegere management is nog bij een van de twee bedrijven betrokken.

Thinkerbell is een nieuw Brand Activation & Visual Communication Agentschap, opgericht door Christian Bielen en Annick Declercq-Kloppert. Annick Declercq-Kloppert, Sales & Marketing Director: "Thinkerbell werd recent opgericht als brand activation & visual communication agentschap om samen met de kennis en ervaring van Print & Display een breed gamma aan visuele communicatie en merkondersteuning aan te bieden. De markt vraagt vandaag naar full service oplossingen, 'end to end', die naast excellente technische producten ook creativiteit, logistiek en adviesverlening omvatten." Christian Bielen, Chief Executive Officer: "ik ben ervan overtuigd dat de overname door Thinkerbell de beste garantie is aangaande de continuïteit van de dienstverlening aan klanten enerzijds , en voor de tewerkstelling anderzijds. Deze acquisitie betekent voor Thinkerbell dat wij onze dienstverlening meteen met een belangrijk gedeelte uitbreiden en enkele grote stappen zetten in de verwezenlijking van onze doelstellingen."Print & Display is een bekende naam in de Belgische printsign-industrie. Het bedrijf dat werd gesticht door de familie Van Sintjan, is gespecialiseerd in in- en outstore communicatie. Het heeft daarvoor zeefdruk en grootformaatoffsetpersen en snij-, plot- en stansmachines in huis.GSI printing is het zusterbedrijf van Print & Display, dat op dezelfde locatie zit. In het zusterbedrijf zijn de digitale printactiviteiten ondergebracht voor onder andere buitenreclame (outdoor) en communicatie op het winkelpunt. GSI Printing wordt niet mee overgenomen en blijft een aparte juridische entiteit met Xavier Dans als belangrijkste aandeelhouder. Het bedrijf wordt wel operationeel geleid door de oprichters van Thinkerbell, die al sinds acht maanden als consultant actief waren bij Print & Display. Bij Print & Display zijn 68 mensen aan het werk. Met GSI erbij telt het bedrijf ongeveer 110 medewerkers. Niemand van het vroegere management is nog bij een van de twee bedrijven betrokken.