"Printing United wordt dit jaar een evenement dat vol zit met demo's, discussies en ongetwijfeld veel vragen voor het team", zegt George Folickman, Global Business Development & Sales manager van Tilia Labs. "Om ervoor te zorgen dat alles aan bod kan komen, hebben we voorafgaand aan het evenement een groepssessie van een hele dag georganiseerd met onze vrienden bij Infigo, Enfocus en printIQ. We zullen dat gebruiken om te laten zien hoe de integratie tussen de vier oplossingen een naadloze web-to-print-workflow creëert, waarbij bestanden snel van bestelling naar druk worden verplaatst. Er zal ook een klantenpanelsessie zijn waarin trends en uitdagingen binnen de branche worden besproken, evenals roadmapdiscussies en een sessie over nieuwe functies."

Verpakkingen in kleine oplagen

"Naast de integratie van onze producten met intelligente algoritmen voor plaatlay-out, schatting en planning in de Esko-productportfolio, hebben we onlangs een nieuwe samenwerking aangekondigd met Highcon, waarbij de toonaangevende tilia Phoenix bij elk Highcon-systeem wordt verkocht", zegt Folickman. "Met de opkomst van verpakkingen in kleine oplagen, biedt dit huwelijk van Tilia Labs-software en Highcon-laserstansen klanten het beste van alle werelden, waardoor winstgevende kleine, middelgrote en grote oplagen mogelijk worden."

"Natuurlijk zijn de efficiëntiewinsten en voordelen niet alleen beperkt tot de lengte van de runs", zegt George Folickman. "Het combineren van meerdere ontwerpen op één persrun vermindert de jobwissels en verhoogt de perscapaciteit, terwijl digitaal lasersnijden de kosten voor jobganging verlaagt door de noodzaak voor dure matrijzen te elimineren. Met tilia Phoenix wordt het echte breekpunt tussen conventioneel en digitaal blootgelegd, waardoor bedrijven hun digitale reis met vertrouwen kunnen voortzetten."

Scriptbare logica

Tyler Thompson, solution director van Tilia Labs, legt uit dat de nieuwste versie van tilia Phoenix een uitgebreide scriptmodule heeft, die meer mogelijkheden toevoegt door de kerntechnologie van tilia Phoenix via JavaScript bloot te leggen. "De functie Script Marks biedt de mogelijkheid om aan te sluiten op de tilia Phoenix PDF-bibliotheek voor het tekenen van aangepaste markeringen en elementen via JavaScript", zegt Thompson. "De tool Imposition AI Scripts biedt toegang tot lay-outgegevens op een lager niveau, zoals X,Y-coördinaten van items op een vel of rol, en stelt functies beschikbaar om dingen te doen zoals het vertalen, roteren of schalen van producten op basis van scriptbare logica."

"Printing United wordt dit jaar een evenement dat vol zit met demo's, discussies en ongetwijfeld veel vragen voor het team", zegt George Folickman, Global Business Development & Sales manager van Tilia Labs. "Om ervoor te zorgen dat alles aan bod kan komen, hebben we voorafgaand aan het evenement een groepssessie van een hele dag georganiseerd met onze vrienden bij Infigo, Enfocus en printIQ. We zullen dat gebruiken om te laten zien hoe de integratie tussen de vier oplossingen een naadloze web-to-print-workflow creëert, waarbij bestanden snel van bestelling naar druk worden verplaatst. Er zal ook een klantenpanelsessie zijn waarin trends en uitdagingen binnen de branche worden besproken, evenals roadmapdiscussies en een sessie over nieuwe functies.""Naast de integratie van onze producten met intelligente algoritmen voor plaatlay-out, schatting en planning in de Esko-productportfolio, hebben we onlangs een nieuwe samenwerking aangekondigd met Highcon, waarbij de toonaangevende tilia Phoenix bij elk Highcon-systeem wordt verkocht", zegt Folickman. "Met de opkomst van verpakkingen in kleine oplagen, biedt dit huwelijk van Tilia Labs-software en Highcon-laserstansen klanten het beste van alle werelden, waardoor winstgevende kleine, middelgrote en grote oplagen mogelijk worden.""Natuurlijk zijn de efficiëntiewinsten en voordelen niet alleen beperkt tot de lengte van de runs", zegt George Folickman. "Het combineren van meerdere ontwerpen op één persrun vermindert de jobwissels en verhoogt de perscapaciteit, terwijl digitaal lasersnijden de kosten voor jobganging verlaagt door de noodzaak voor dure matrijzen te elimineren. Met tilia Phoenix wordt het echte breekpunt tussen conventioneel en digitaal blootgelegd, waardoor bedrijven hun digitale reis met vertrouwen kunnen voortzetten."Tyler Thompson, solution director van Tilia Labs, legt uit dat de nieuwste versie van tilia Phoenix een uitgebreide scriptmodule heeft, die meer mogelijkheden toevoegt door de kerntechnologie van tilia Phoenix via JavaScript bloot te leggen. "De functie Script Marks biedt de mogelijkheid om aan te sluiten op de tilia Phoenix PDF-bibliotheek voor het tekenen van aangepaste markeringen en elementen via JavaScript", zegt Thompson. "De tool Imposition AI Scripts biedt toegang tot lay-outgegevens op een lager niveau, zoals X,Y-coördinaten van items op een vel of rol, en stelt functies beschikbaar om dingen te doen zoals het vertalen, roteren of schalen van producten op basis van scriptbare logica."