De deal creëert een bedrijf met een omzet van 4,8 miljard dollar en met 2,7 miljard dollar aan advertentieinkomsten. De Ebitba van de gecombineerde bedrijven zal na de synergie-effecten 1,2 miljard dollar bedragen en er zal de eerste twee jaren tussen 400 en 500 miljoen dollar aan kosten kunnen worden bespaard. Dat zei Steve Lacy, de chief executive van Meredith, tijdens een webcast.

De nieuwe alliantie zal maandelijks 230 miljoen consumenten bereiken via haar digitale en printplatformen: 60 miljoen gedrukte oplage en 170 miljoen unieke bezoekers online.

Time Inc is uitgever van bekende titels als Time, Fortune, Sports Illustrated en People.

De deal creëert een bedrijf met een omzet van 4,8 miljard dollar en met 2,7 miljard dollar aan advertentieinkomsten. De Ebitba van de gecombineerde bedrijven zal na de synergie-effecten 1,2 miljard dollar bedragen en er zal de eerste twee jaren tussen 400 en 500 miljoen dollar aan kosten kunnen worden bespaard. Dat zei Steve Lacy, de chief executive van Meredith, tijdens een webcast.De nieuwe alliantie zal maandelijks 230 miljoen consumenten bereiken via haar digitale en printplatformen: 60 miljoen gedrukte oplage en 170 miljoen unieke bezoekers online.Time Inc is uitgever van bekende titels als Time, Fortune, Sports Illustrated en People.