In totaal zijn vanaf begin mei 2015, 7 verpakkingsspecialisten op de Belgische markt actief op het gebied van transportverpakkingen.

Topa met hoofdkwartier in het Nederlandse Voorhout, heeft een jarenlange ervaring (sinds 1922) op het gebied van verpakkingsontwikkeling en -innovatie. "De uitbreiding in België benadrukt het belang van de lokale en efficiëntere marktbenadering met Belgisch personeel, zodat onze klanten beter en sneller kunnen worden geholpen, " aldus een zegsman van de Topa Groep die ruim 140 medewerkers telt.

De opening van de nieuwe vestiging in België zal binnenkort aangekondigd worden.

In totaal zijn vanaf begin mei 2015, 7 verpakkingsspecialisten op de Belgische markt actief op het gebied van transportverpakkingen. Topa met hoofdkwartier in het Nederlandse Voorhout, heeft een jarenlange ervaring (sinds 1922) op het gebied van verpakkingsontwikkeling en -innovatie. "De uitbreiding in België benadrukt het belang van de lokale en efficiëntere marktbenadering met Belgisch personeel, zodat onze klanten beter en sneller kunnen worden geholpen, " aldus een zegsman van de Topa Groep die ruim 140 medewerkers telt. De opening van de nieuwe vestiging in België zal binnenkort aangekondigd worden.