Om daaraan tegemoet te komen, plant Toray de bouw van een nieuwe fabriek in de Tsjechische Republiek, waar de onderneming al een vestiging heeft die de platen versnijdt. De nieuwe fabriek, die ook uitgerust zal worden om de platen te bekleden, moet begin 2014 in gebruik genomen worden. De productie ervan is bestemd voor Europa en het Midden-Oosten.

Vandaag ligt de grootste productievestiging van Toray in Japan en houdt de producent aanzienlijke voorraden in Europa aan om de klanten hier te bedienen. "Bij de uitbreiding van onze capaciteit ging de prioriteit naar Europa, wegens het belang van die markt voor de waterloze offset. Ook de noodzaak om de logistieke weg in te korten, speelde een rol bij onze keuze," verklaarde de heer Matsumoto, algemeen directeur van de grafische afdeling van Toray Industries.

Om daaraan tegemoet te komen, plant Toray de bouw van een nieuwe fabriek in de Tsjechische Republiek, waar de onderneming al een vestiging heeft die de platen versnijdt. De nieuwe fabriek, die ook uitgerust zal worden om de platen te bekleden, moet begin 2014 in gebruik genomen worden. De productie ervan is bestemd voor Europa en het Midden-Oosten. Vandaag ligt de grootste productievestiging van Toray in Japan en houdt de producent aanzienlijke voorraden in Europa aan om de klanten hier te bedienen. "Bij de uitbreiding van onze capaciteit ging de prioriteit naar Europa, wegens het belang van die markt voor de waterloze offset. Ook de noodzaak om de logistieke weg in te korten, speelde een rol bij onze keuze," verklaarde de heer Matsumoto, algemeen directeur van de grafische afdeling van Toray Industries.