Om aan de toekomstige vraag naar LED-UV inkten te voldoen is voor Toyo Ink een Europese fabriek, die aan de hoge Japanse kwaliteitseisen kan voldoen, noodzakelijk. De productie van de LED-UV inkten is namelijk uiterst complex. Hiervoor werd de Toyo Ink Arets inktfabriek in België grondig gemoderniseerd met de allernieuwste productieapparatuur. Alvorens groen licht te geven voor de definitieve productie in Europa eiste het Japanse hoofdkwartier een 6 maanden lange representatieve "100% tevredenheidstest", in samenwerking met een hoogproductieve drukkerij.

Uit het persbericht:

Voor deze test werd samenwerking gezocht met de Antwerpse drukkerij Albe De Coker. Hier wordt 24/7 gedrukt op zowel een 8-kleuren pers met HR-UV droging, als op een 8-kleuren pers met LED-UV droging. Sedert begin april 2016 drukt Albe De Coker uitsluitend met de Europese Toyo Ink LED-UV inkten op zowel de HR-UV als de LED-UV pers. Dankzij de batch-to-batch consistentie en de hoge nauwkeurigheid van de geleverde inkten werd aan de "100% tevredenheidtest" voldaan.

Toyo Ink Mfg Co Japan gaf recent haar definitieve goedkeuring voor de Toyo Ink LED-UV inktproductie in België. De Toyo Ink Arets fabriek in België is bijzonder fier op deze Japanse kwaliteitserkenning. Toyo Ink is uitvinder en marktleider van de H-UV, LE-UV, HR-UV en LED-UV offsetinkten.

In België en Nederland verdeelt Biographic de Toyo Ink LED-UV inkten. Tevens is Biographic "Pantone Color Center" voor LED-UV Pantone inkten. Zowel Pantone kleuren, metaalinkten als aanmaakkleuren worden bij Biographic geproduceerd.

Om aan de toekomstige vraag naar LED-UV inkten te voldoen is voor Toyo Ink een Europese fabriek, die aan de hoge Japanse kwaliteitseisen kan voldoen, noodzakelijk. De productie van de LED-UV inkten is namelijk uiterst complex. Hiervoor werd de Toyo Ink Arets inktfabriek in België grondig gemoderniseerd met de allernieuwste productieapparatuur. Alvorens groen licht te geven voor de definitieve productie in Europa eiste het Japanse hoofdkwartier een 6 maanden lange representatieve "100% tevredenheidstest", in samenwerking met een hoogproductieve drukkerij. Uit het persbericht:Voor deze test werd samenwerking gezocht met de Antwerpse drukkerij Albe De Coker. Hier wordt 24/7 gedrukt op zowel een 8-kleuren pers met HR-UV droging, als op een 8-kleuren pers met LED-UV droging. Sedert begin april 2016 drukt Albe De Coker uitsluitend met de Europese Toyo Ink LED-UV inkten op zowel de HR-UV als de LED-UV pers. Dankzij de batch-to-batch consistentie en de hoge nauwkeurigheid van de geleverde inkten werd aan de "100% tevredenheidtest" voldaan. Toyo Ink Mfg Co Japan gaf recent haar definitieve goedkeuring voor de Toyo Ink LED-UV inktproductie in België. De Toyo Ink Arets fabriek in België is bijzonder fier op deze Japanse kwaliteitserkenning. Toyo Ink is uitvinder en marktleider van de H-UV, LE-UV, HR-UV en LED-UV offsetinkten.In België en Nederland verdeelt Biographic de Toyo Ink LED-UV inkten. Tevens is Biographic "Pantone Color Center" voor LED-UV Pantone inkten. Zowel Pantone kleuren, metaalinkten als aanmaakkleuren worden bij Biographic geproduceerd.