Per gewest zijn er drie bedrijven die deze prestigieuze onderscheiding een jaar lang in al hun communicatie mogen vermelden. De allerbeste per gewest krijgt de titel Trends Grafische Gazelle en Ambassadeur (GG & A). De laureaten zijn:

Vlaams Gewest: Drukkerij Artoos, Rotolux en Control Media (GG & A).

Waals Gewest: Semoulin Packaging, Helio Charleroi en Cirepa (GG & A).

Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Imprimerie Lozet, Corelio Printing en Roprint (GG & A).

De Trends Grafisch Gazellen zijn een organisatie van Grafisch Nieuws en Trends Top. Ze worden berekend op basis van een aantal financiële parameters uit de Trends Top 100.000 van de laatste 5 jaar.

Voor meer informatie over de winnaars:

http://roulartaprofessional.rnews.be/rpi/grafischnieuws/gazellen/winnaars.html

Per gewest zijn er drie bedrijven die deze prestigieuze onderscheiding een jaar lang in al hun communicatie mogen vermelden. De allerbeste per gewest krijgt de titel Trends Grafische Gazelle en Ambassadeur (GG & A). De laureaten zijn:Vlaams Gewest: Drukkerij Artoos, Rotolux en Control Media (GG & A).Waals Gewest: Semoulin Packaging, Helio Charleroi en Cirepa (GG & A).Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Imprimerie Lozet, Corelio Printing en Roprint (GG & A).De Trends Grafisch Gazellen zijn een organisatie van Grafisch Nieuws en Trends Top. Ze worden berekend op basis van een aantal financiële parameters uit de Trends Top 100.000 van de laatste 5 jaar.Voor meer informatie over de winnaars: http://roulartaprofessional.rnews.be/rpi/grafischnieuws/gazellen/winnaars.html