De Trends Top Grafische Gazellen worden per gewest uitgereikt. Er zijn maximum drie Gazellen per gewest. Er is geen klassement. Per gewest wordt wel één bedrijf uitgekozen tot Trends Top Grafische Gazelle & Ambassadeur 2012.

Dit zijn de Trends Top Grafische Gazellen 2012:

-Vlaams Gewest

Amcor Flexibles Transpac: Trends Top Grafische Gazelle & Ambassadeur

Drukkerij Cartim: Trends Top Grafische Gazelle

Mondi Poperinge: Trends Top Grafische Gazelle

-Région Wallonne

Bemis Monceau: Gazelle Graphique & Ambassadeur Trends Top

Hecht: Gazelle Graphique Trends Top

-Brussels Hoofdstedelijk Gewest/Région de Bruxelles-Capitale

Sodimco: Trends Top Grafische Gazelle & Ambassadeur/Gazelle Graphique & Ambassadeur Trends Top

Autajon Packaging Belgium: Trends Top Grafische Gazelle/Gazelle Graphique Trends Top

De Grafische Gazellen werden geselecteerd door de financiële specialisten van Trends Top op basis van financiële parameters als omzetgroei, cashflow en personeel/toegevoegde waarde in de periode van 2007 tot 2011. De Gazellen zijn een bekroning voor de bedrijven die in die periode knappe prestaties wisten neer te zetten en daardoor een voorbeeld en inspiratiebron kunnen zijn voor andere ondernemingen in hun sector en omgeving.

De Trends Top Grafische Gazellen zijn een organisatie van Grafisch Nieuws en Trends Top. Trends Top is een one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en performante webtools voor financiële analyse, doelgerichte prospectie en geomarketing. Een online werkinstrument en communicatieplatform. De Top Website telt 25.336 unieke bezoekers per dag en is maandelijks goed voor 2.845.754 pageviews.

De Trends Top Grafische Gazellen worden per gewest uitgereikt. Er zijn maximum drie Gazellen per gewest. Er is geen klassement. Per gewest wordt wel één bedrijf uitgekozen tot Trends Top Grafische Gazelle & Ambassadeur 2012.Dit zijn de Trends Top Grafische Gazellen 2012:-Vlaams GewestAmcor Flexibles Transpac: Trends Top Grafische Gazelle & AmbassadeurDrukkerij Cartim: Trends Top Grafische Gazelle Mondi Poperinge: Trends Top Grafische Gazelle-Région WallonneBemis Monceau: Gazelle Graphique & Ambassadeur Trends Top Hecht: Gazelle Graphique Trends Top-Brussels Hoofdstedelijk Gewest/Région de Bruxelles-CapitaleSodimco: Trends Top Grafische Gazelle & Ambassadeur/Gazelle Graphique & Ambassadeur Trends TopAutajon Packaging Belgium: Trends Top Grafische Gazelle/Gazelle Graphique Trends TopDe Grafische Gazellen werden geselecteerd door de financiële specialisten van Trends Top op basis van financiële parameters als omzetgroei, cashflow en personeel/toegevoegde waarde in de periode van 2007 tot 2011. De Gazellen zijn een bekroning voor de bedrijven die in die periode knappe prestaties wisten neer te zetten en daardoor een voorbeeld en inspiratiebron kunnen zijn voor andere ondernemingen in hun sector en omgeving.De Trends Top Grafische Gazellen zijn een organisatie van Grafisch Nieuws en Trends Top. Trends Top is een one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en performante webtools voor financiële analyse, doelgerichte prospectie en geomarketing. Een online werkinstrument en communicatieplatform. De Top Website telt 25.336 unieke bezoekers per dag en is maandelijks goed voor 2.845.754 pageviews.