Jaarlijks wordt de ranking met de vijftig snelst groeiende techbedrijven van de Benelux bekendgemaakt. Selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Voor technologiebedrijven jonger dan vijf jaar is er de Rising Star categorie In deze categorie worden bedrijven o.a. beoordeeld op omzetpotentie.

Drukwerkdeal.nl is de bekende internetdrukkerij van de jonge ondernemer Marco Aarnick. Het bedrijf stelt inmiddels zo'n 200 medewerkers tewerk. De Belgische vestiging is gevestigd in Antwerpen en bekend onder de naam printdeal.be

Kaartje2go.nl is een internetservice voor het maken van fotokaarten. Het bedrijf doet de kaarten zelf op de brievenbus.

De inschrijving voor de 14de editie van de Fast50 verkiezing 2013 is gesloten. Op 10 oktober worden tijdens een feestelijke ceremonie de winnaars van de Fast50 en de Rising Star verkiezing van 2013 bekend gemaakt.

Jaarlijks wordt de ranking met de vijftig snelst groeiende techbedrijven van de Benelux bekendgemaakt. Selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Voor technologiebedrijven jonger dan vijf jaar is er de Rising Star categorie In deze categorie worden bedrijven o.a. beoordeeld op omzetpotentie.Drukwerkdeal.nl is de bekende internetdrukkerij van de jonge ondernemer Marco Aarnick. Het bedrijf stelt inmiddels zo'n 200 medewerkers tewerk. De Belgische vestiging is gevestigd in Antwerpen en bekend onder de naam printdeal.be Kaartje2go.nl is een internetservice voor het maken van fotokaarten. Het bedrijf doet de kaarten zelf op de brievenbus.De inschrijving voor de 14de editie van de Fast50 verkiezing 2013 is gesloten. Op 10 oktober worden tijdens een feestelijke ceremonie de winnaars van de Fast50 en de Rising Star verkiezing van 2013 bekend gemaakt.