De Ricoh Pro C5110S en C5100S, respectievelijk met een snelheid van 80 en 65 pagina's per minuut, worden door de constructeur voorgesteld als polyvalente oplossingen voor copyshops, digitale dienstverleners en printbedrijven , alsook voor geïntegreerde centrale reprodiensten (CRD's). De machines kunnen volumes aan tot 150.000 pagina's per maand. De twee modellen maken gebruik van een nieuwe polymeertoner met een grotere kleurenruimte en kunnen een grote verscheidenheid aan dragers beprinten.

Met snelheden van 80 en 65 p/min situeren de twee nieuwe modellen zich veeleer in het segment van de 'light production' terwijl het gamma Ricoh Pro daarnaast nog modellen met snelheden tot 90 p/min omvat.

De Ricoh Pro C5110S en C5100S, respectievelijk met een snelheid van 80 en 65 pagina's per minuut, worden door de constructeur voorgesteld als polyvalente oplossingen voor copyshops, digitale dienstverleners en printbedrijven , alsook voor geïntegreerde centrale reprodiensten (CRD's). De machines kunnen volumes aan tot 150.000 pagina's per maand. De twee modellen maken gebruik van een nieuwe polymeertoner met een grotere kleurenruimte en kunnen een grote verscheidenheid aan dragers beprinten. Met snelheden van 80 en 65 p/min situeren de twee nieuwe modellen zich veeleer in het segment van de 'light production' terwijl het gamma Ricoh Pro daarnaast nog modellen met snelheden tot 90 p/min omvat.