De Pentawards zijn een wereldwijde competitie die gewijd is aan het ontwerp van verpakkingen in al zijn vormen.

Voor de restyling van Best Choice, een 'brand' dat kwaliteit en versheid vooropstelt, kiest Quatre Mains voor een ontwerp met een 'vers van de markt' feeling. Een handige verpakking in een frisse tekenstijl toont de kwaliteit én het gebruik van het product. Goed voor een Silver Pentaward in de categorie Food/Fruit and Vegetables.

Het ontwerp Ice Tea Infusion neemt de consument mee op ontdekking in een jungle van theeblaadjes. Een verfrissend design gesmaakt door de jury in de categorie Retail own brands / Beverages.

De Pentawards zijn een wereldwijde competitie die gewijd is aan het ontwerp van verpakkingen in al zijn vormen.Voor de restyling van Best Choice, een 'brand' dat kwaliteit en versheid vooropstelt, kiest Quatre Mains voor een ontwerp met een 'vers van de markt' feeling. Een handige verpakking in een frisse tekenstijl toont de kwaliteit én het gebruik van het product. Goed voor een Silver Pentaward in de categorie Food/Fruit and Vegetables. Het ontwerp Ice Tea Infusion neemt de consument mee op ontdekking in een jungle van theeblaadjes. Een verfrissend design gesmaakt door de jury in de categorie Retail own brands / Beverages.