De nieuwe 96-pagina Lithoman vervangt een oude pers en moet in de eerste helft van dit jaar operationeel worden. De achtkleurenpers gaat op een baanbreedte van 2.860 mm bijna vijf miljoen A4'tjes per uur produceren. Inline controle van afslag en register zorgt samen met inktcontrole voor de kwaliteitsbewaking. De platen worden automatisch vervangen en de vouwconfiguratie maakt de pers geschikt voor een brede variëteit aan producten.

Tegelijkertijd wordt een 72-pagina Lithoman in Baarle-Nassau voorzien van een tweede vouwer, om speciale producten te kunnen maken. Eenzelfde pers bij dochteronderneming Mercator Press in het Belgische Jabbeke wordt voorzien van inline vouwapparatuur en een tweede uitleg voor producten met een dwarsvouw.

bron: manroland, Graficus

De nieuwe 96-pagina Lithoman vervangt een oude pers en moet in de eerste helft van dit jaar operationeel worden. De achtkleurenpers gaat op een baanbreedte van 2.860 mm bijna vijf miljoen A4'tjes per uur produceren. Inline controle van afslag en register zorgt samen met inktcontrole voor de kwaliteitsbewaking. De platen worden automatisch vervangen en de vouwconfiguratie maakt de pers geschikt voor een brede variëteit aan producten.Tegelijkertijd wordt een 72-pagina Lithoman in Baarle-Nassau voorzien van een tweede vouwer, om speciale producten te kunnen maken. Eenzelfde pers bij dochteronderneming Mercator Press in het Belgische Jabbeke wordt voorzien van inline vouwapparatuur en een tweede uitleg voor producten met een dwarsvouw.bron: manroland, Graficus