Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het aantal inzendingen bij de eerste geslaagde editie. Die leverde 935 inzendingen uit 35 landen op.

Het Antwerp Poster Festival (APF) laat het publiek en de creatieve gemeenschap kennismaken met de beste en mooiste posters rond een bepaald thema. Inmiddels kwam de jury bijeen om de 50 beste posters te selecteren. De jury was samengesteld uit Esther Noben (Toykyo), Evi Peeters (Mirror Mirror), Ward Heirwegh en Daan Rietbergen. De geselecteerde posters worden in een apart vormgegeven catalogus gepubliceerd. De catalogus wordt gedrukt bij Antilope De Bie Printing, het papier ervoor wordt geleverd door Antalis.

Een openluchtexpo wordt op 18 september volledig corona-proof op de ruimte van Spoor Oost in Antwerpen georganiseerd. Er zal binnenkort voor dit evenement kunnen ingeschreven worden via de website van het Antwerp Poster Festival.

Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het aantal inzendingen bij de eerste geslaagde editie. Die leverde 935 inzendingen uit 35 landen op.Het Antwerp Poster Festival (APF) laat het publiek en de creatieve gemeenschap kennismaken met de beste en mooiste posters rond een bepaald thema. Inmiddels kwam de jury bijeen om de 50 beste posters te selecteren. De jury was samengesteld uit Esther Noben (Toykyo), Evi Peeters (Mirror Mirror), Ward Heirwegh en Daan Rietbergen. De geselecteerde posters worden in een apart vormgegeven catalogus gepubliceerd. De catalogus wordt gedrukt bij Antilope De Bie Printing, het papier ervoor wordt geleverd door Antalis.Een openluchtexpo wordt op 18 september volledig corona-proof op de ruimte van Spoor Oost in Antwerpen georganiseerd. Er zal binnenkort voor dit evenement kunnen ingeschreven worden via de website van het Antwerp Poster Festival.