Met het evenement wil het VIGC grafimediabedrijven inzicht bieden in e-business en inspireren met interessante cases. Met het Benelux Online Print Event wordt eveneens op Franstalig België en Nederland gemikt.

Op het kick-off evenement van het VIGC in Gent, werd eveneens het jaarlijkse Het Congres van 10 oktober in Mechelen aangekondigd. Nieuw in het kader van Het Congres is de organisatie van een hackaton. Het doel van een hackaton is om met de deelnemers op korte tijd een innovatieve en creatieve oplossing te bedenken voor een bepaald thema of probleem. Voor de hackaton zal worden samengewerkt met het Vlaio, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Met het evenement wil het VIGC grafimediabedrijven inzicht bieden in e-business en inspireren met interessante cases. Met het Benelux Online Print Event wordt eveneens op Franstalig België en Nederland gemikt.Op het kick-off evenement van het VIGC in Gent, werd eveneens het jaarlijkse Het Congres van 10 oktober in Mechelen aangekondigd. Nieuw in het kader van Het Congres is de organisatie van een hackaton. Het doel van een hackaton is om met de deelnemers op korte tijd een innovatieve en creatieve oplossing te bedenken voor een bepaald thema of probleem. Voor de hackaton zal worden samengewerkt met het Vlaio, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.