De grafische netwerkdag in het NBC in Nieuwegein voorziet in veel vaknieuws en biedt informatie over het broodnodige aanpassen en veranderen, met een flinke schare aan inspirerende sprekers.

Basis van de Graficus Vakdag 2015 in het NBC in Nieuwegein is de beursvloer met partners en nodige sprekers met boeiende informatie over veranderen, want dat is de rode draad tijdens dit evenement voor grafisch Nederland.

Ook bij de sprekers die nu al bekend zijn, vormen aanpassen, doel en koers bepalen en veranderen een belangrijk deel van de boodschap. En het is niet alleen de ondernemer die moet aanpassen; het hele team moet mee. Roy Heiner, een van Nederlands meest bekende en gerenommeerde wedstrijdzeilers en technisch directeur van het succesvolle 2005/2006 Volvo Ocean Team, vertelt, begeleid door spectaculaire beelden, hoe je binnen een team alle neuzen dezelfde kant op krijgt. Want het proces van succesvol worden in de topsport is volgens Heiner niet anders dan in een professionele bedrijfsomgeving. Bij beide is het de uitdaging om grensverleggende doelen na te streven. Om te trainen en je voor te bereiden op het voorspelbare. Om dat te doen moet je het beste uit mensen halen en het ontwikkelproces verankeren in de organisatie.

Meer informatie op www.graficusvakdag.nl

De grafische netwerkdag in het NBC in Nieuwegein voorziet in veel vaknieuws en biedt informatie over het broodnodige aanpassen en veranderen, met een flinke schare aan inspirerende sprekers.Basis van de Graficus Vakdag 2015 in het NBC in Nieuwegein is de beursvloer met partners en nodige sprekers met boeiende informatie over veranderen, want dat is de rode draad tijdens dit evenement voor grafisch Nederland. Ook bij de sprekers die nu al bekend zijn, vormen aanpassen, doel en koers bepalen en veranderen een belangrijk deel van de boodschap. En het is niet alleen de ondernemer die moet aanpassen; het hele team moet mee. Roy Heiner, een van Nederlands meest bekende en gerenommeerde wedstrijdzeilers en technisch directeur van het succesvolle 2005/2006 Volvo Ocean Team, vertelt, begeleid door spectaculaire beelden, hoe je binnen een team alle neuzen dezelfde kant op krijgt. Want het proces van succesvol worden in de topsport is volgens Heiner niet anders dan in een professionele bedrijfsomgeving. Bij beide is het de uitdaging om grensverleggende doelen na te streven. Om te trainen en je voor te bereiden op het voorspelbare. Om dat te doen moet je het beste uit mensen halen en het ontwikkelproces verankeren in de organisatie.Meer informatie op www.graficusvakdag.nl