Het nieuws dateert al van 6 juni. Dijkman Offset drukt ondermeer Het Financieele Dagblad. Er wordt gewerkt aan een doorstart.

Rabobank, een van de belangrijkste schuldeisers, zou niet willen onderhandelen over een versoepeling van de kredietvoorwaarden die werden afgesloten toen Dijkman een hoog omzetniveau had en in nieuwe persen investeerde.

Dijkman Offset beschikt onder andere over een waterloze rotatiepers Cortina met dubbele breedte en dubbele omvang. Het was destijds de achtste Cortina die bij KBA van de productielijn liep. Dijkman Offset begon in de eerste jaarhelft van 2006 te drukken op zijn Cortina en was een voorbeelddrukkerij voor andere potentiële Cortina-gebruikers.

Het nieuws dateert al van 6 juni. Dijkman Offset drukt ondermeer Het Financieele Dagblad. Er wordt gewerkt aan een doorstart.Rabobank, een van de belangrijkste schuldeisers, zou niet willen onderhandelen over een versoepeling van de kredietvoorwaarden die werden afgesloten toen Dijkman een hoog omzetniveau had en in nieuwe persen investeerde.Dijkman Offset beschikt onder andere over een waterloze rotatiepers Cortina met dubbele breedte en dubbele omvang. Het was destijds de achtste Cortina die bij KBA van de productielijn liep. Dijkman Offset begon in de eerste jaarhelft van 2006 te drukken op zijn Cortina en was een voorbeelddrukkerij voor andere potentiële Cortina-gebruikers.