Het boek wordt uitgegeven in een gelimiteerde, genummerde oplage van 1908 exemplaren, verwijzend naar de oprichtingsdatum van Feyenoord. De inhoud zal de hoogte- en dieptepunten in de historie van Feyenoord uitlichten. Het prachtige XXL-boek, dat tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club in januari al werd aangekondigd, kost € 999,- en elk exemplaar zal voorzien zijn van een certificaat van echtheid.

Als afgevaardigden van de supporters zien Jan de Knecht en Henk van den Dungen het boek als een langgekoesterde droom die een stapje dichterbij komt: 'Traditieclubs zoals Celtic en Manchester United brachten eerder een groot naslagwerk uit. We zijn er trots op dat wij in Nederland de eerste zijn die een boek van deze omvang maken', vertelt Van den Dungen. 'Via de website van het boek en sociale media geven we iedereen inkijk in het proces en een voorproefje van de inhoud."

Stephan Stergiou spreekt namens DrukwerkMAX van een project waar de grafische industrie met veel waardering naar kijkt: 'Een boek van een dergelijke omvang is absoluut geen dagelijkse kost voor onze branche. De betrokken partijen, van papierleverancier tot boekbinder, zien dit als een enorme uitdaging, iedereen voelt dat we aan iets unieks bezig zijn. Als partner van Feyenoord zijn we er enorm trots op dat we dit project uitvoeren.'

Het is vanaf 13 april 2015 mogelijk om op het boek in te tekenen en zo gebruik te maken van de optie om gespreid te betalen. 'Het is een echt kunstwerk en daar hangt een prijskaartje aan, maar met deze optie bieden we de supporters ook de mogelijkheid om het boek aan te schaffen. Daarom hebben we in een vroeg stadium besproken dat deze optie er moest komen', besluit De Knecht.

Het boek wordt uitgegeven in een gelimiteerde, genummerde oplage van 1908 exemplaren, verwijzend naar de oprichtingsdatum van Feyenoord. De inhoud zal de hoogte- en dieptepunten in de historie van Feyenoord uitlichten. Het prachtige XXL-boek, dat tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club in januari al werd aangekondigd, kost € 999,- en elk exemplaar zal voorzien zijn van een certificaat van echtheid.Als afgevaardigden van de supporters zien Jan de Knecht en Henk van den Dungen het boek als een langgekoesterde droom die een stapje dichterbij komt: 'Traditieclubs zoals Celtic en Manchester United brachten eerder een groot naslagwerk uit. We zijn er trots op dat wij in Nederland de eerste zijn die een boek van deze omvang maken', vertelt Van den Dungen. 'Via de website van het boek en sociale media geven we iedereen inkijk in het proces en een voorproefje van de inhoud."Stephan Stergiou spreekt namens DrukwerkMAX van een project waar de grafische industrie met veel waardering naar kijkt: 'Een boek van een dergelijke omvang is absoluut geen dagelijkse kost voor onze branche. De betrokken partijen, van papierleverancier tot boekbinder, zien dit als een enorme uitdaging, iedereen voelt dat we aan iets unieks bezig zijn. Als partner van Feyenoord zijn we er enorm trots op dat we dit project uitvoeren.'Het is vanaf 13 april 2015 mogelijk om op het boek in te tekenen en zo gebruik te maken van de optie om gespreid te betalen. 'Het is een echt kunstwerk en daar hangt een prijskaartje aan, maar met deze optie bieden we de supporters ook de mogelijkheid om het boek aan te schaffen. Daarom hebben we in een vroeg stadium besproken dat deze optie er moest komen', besluit De Knecht.