De handelsrechtbank van Luik heeft de drukkerij Unijep, die in Alleur gevestigd is, een gerechtelijke reorganisatie toegestaan. De periode voor die reorganisatie loopt af op 25 december. Dan moeten de schuldeisers over het reorganisatieplan stemmen.

In oktober 2015 had Unijep het handelsfonds van Alleur Printing (Imprimerie Massoz) overgenomen die op dat moment zelf in een gerechtelijke reorganisatieprocedure zat. Naar aanleiding daarvan sprak Unijep Printing Group haar ambitie uit om een welvarend drukplatform te creëren en mikte de groep op een omzet van 10 miljoen euro. Vandaag kent de drukkerij Unijep hetzelfde lot als het bedrijf dat ze overgenomen had. Zoals uit de jaarrekeningen blijkt, kent het rendement van de groep Unijep sinds 2011 sterke schommelingen. Over 2015 bijv. leed Unijep een exploitatieverlies van 100.157 euro, terwijl de winst in 2014 nog 66.828 euro bedroeg.

De handelsrechtbank van Luik heeft de drukkerij Unijep, die in Alleur gevestigd is, een gerechtelijke reorganisatie toegestaan. De periode voor die reorganisatie loopt af op 25 december. Dan moeten de schuldeisers over het reorganisatieplan stemmen. In oktober 2015 had Unijep het handelsfonds van Alleur Printing (Imprimerie Massoz) overgenomen die op dat moment zelf in een gerechtelijke reorganisatieprocedure zat. Naar aanleiding daarvan sprak Unijep Printing Group haar ambitie uit om een welvarend drukplatform te creëren en mikte de groep op een omzet van 10 miljoen euro. Vandaag kent de drukkerij Unijep hetzelfde lot als het bedrijf dat ze overgenomen had. Zoals uit de jaarrekeningen blijkt, kent het rendement van de groep Unijep sinds 2011 sterke schommelingen. Over 2015 bijv. leed Unijep een exploitatieverlies van 100.157 euro, terwijl de winst in 2014 nog 66.828 euro bedroeg.