Met een modern printbedrijf in Schoten en een cursusdienst midden in de studentenbuurt in Antwerpen, is Universitas bekend in zowel de drukkerijwereld als de academische sector.

De activiteit van de cursusdienst - het beheer en printen op aanvraag, het automatiseren van POD-workflows - werd verder uitgebouwd. Universitas heeft daarvoor het gebouw van zijn bestaande cursusdienst in de Prinsesstraat in Antwerpen een grondige opfrisbeurt gegeven en installeerde een splinternieuwe campusshop op campus Groenenborger/Middelheim van de Universiteit Antwerpen. "Met de Printshop van de Toekomst zijn we klaar voor het nieuwe academiejaar en voor de nieuwe lichting studenten,'" zei men bij Universitas tijdens de recente opendeurdagen en de feestelijke opening van de vernieuwde winkel in de Prinsesstraat.

Universitas print niet alleen de cursussen voor Universiteit Antwerpen en Artesis Plantijn Hogeschool, maar daarnaast ook de literatuursets voor tal van andere opleidingsinstellingen, sectorfondsen, uitgeverijen en kleine en middelgrote ondernemingen. Samen met zijn vaste partner Standaard Boekhandel drukt Universitas in onderaanneming nog voor een groot aantal andere hogescholen.

Daarnaast is Universitas is ook printpartner van bedrijven voor allerhande vormen van drukwerk.

Met een modern printbedrijf in Schoten en een cursusdienst midden in de studentenbuurt in Antwerpen, is Universitas bekend in zowel de drukkerijwereld als de academische sector. De activiteit van de cursusdienst - het beheer en printen op aanvraag, het automatiseren van POD-workflows - werd verder uitgebouwd. Universitas heeft daarvoor het gebouw van zijn bestaande cursusdienst in de Prinsesstraat in Antwerpen een grondige opfrisbeurt gegeven en installeerde een splinternieuwe campusshop op campus Groenenborger/Middelheim van de Universiteit Antwerpen. "Met de Printshop van de Toekomst zijn we klaar voor het nieuwe academiejaar en voor de nieuwe lichting studenten,'" zei men bij Universitas tijdens de recente opendeurdagen en de feestelijke opening van de vernieuwde winkel in de Prinsesstraat.Universitas print niet alleen de cursussen voor Universiteit Antwerpen en Artesis Plantijn Hogeschool, maar daarnaast ook de literatuursets voor tal van andere opleidingsinstellingen, sectorfondsen, uitgeverijen en kleine en middelgrote ondernemingen. Samen met zijn vaste partner Standaard Boekhandel drukt Universitas in onderaanneming nog voor een groot aantal andere hogescholen.Daarnaast is Universitas is ook printpartner van bedrijven voor allerhande vormen van drukwerk.