Universitas in Schoten is vooral bekend van de cursusdienst die ze al meer dan 45 jaar verzorgen voor de academische sector. Maar ook kmo's, opleidingscentra, uitgeverijen en multinationals kunnen bij de Antwerpse drukkerij terecht. Het bedrijf wordt geleid door Tom Van Uffelen en Evi Van Berckelaer.

Sinds begin mei is het managementteam uitgebreid met Marnix Van de Cauter, de voormalige topman van Xerox Belux. Van de Cauter brengt een pak sectorkennis en managementervaring mee naar Universitas in Schoten. De nieuwe managing director moet het printbedrijf naar een nieuwe groeifase leiden.

"Ik kijk ernaar uit om samen met het team de schouders te zetten onder het Universitas 2.0 project. Ik ben blij dat ik hierbij kan rekenen op de blijvende inzet van zowel Tom als Evi die actief blijven binnen Universitas", zegt Marnix Van de Cauter op de website Made In.

Recent installeerde Universitas nog twee nieuwe Canon productieprinters in de productieafdeling, een imagePRESS C10010VP digitale kleurenpers en een varioPrint 6330 Titan zwart-witprinter. Kleine series en snelle leveringen zijn naar verluidt de specialiteit van het huis.

Universitas in Schoten is vooral bekend van de cursusdienst die ze al meer dan 45 jaar verzorgen voor de academische sector. Maar ook kmo's, opleidingscentra, uitgeverijen en multinationals kunnen bij de Antwerpse drukkerij terecht. Het bedrijf wordt geleid door Tom Van Uffelen en Evi Van Berckelaer.Sinds begin mei is het managementteam uitgebreid met Marnix Van de Cauter, de voormalige topman van Xerox Belux. Van de Cauter brengt een pak sectorkennis en managementervaring mee naar Universitas in Schoten. De nieuwe managing director moet het printbedrijf naar een nieuwe groeifase leiden."Ik kijk ernaar uit om samen met het team de schouders te zetten onder het Universitas 2.0 project. Ik ben blij dat ik hierbij kan rekenen op de blijvende inzet van zowel Tom als Evi die actief blijven binnen Universitas", zegt Marnix Van de Cauter op de website Made In.Recent installeerde Universitas nog twee nieuwe Canon productieprinters in de productieafdeling, een imagePRESS C10010VP digitale kleurenpers en een varioPrint 6330 Titan zwart-witprinter. Kleine series en snelle leveringen zijn naar verluidt de specialiteit van het huis.