"We creëren waarde door het onbegrensde potentieel van de bio-economie bij UPM te benutten," zegt Sami Lundgren, Vice President, UPM Environment and Responsibility.

De wereldwijde megatrends en hun impact op het milieu en de maatschappij maken duidelijk dat er een belangrijke ommekeer nodig is in het gebruik van niet-hernieuwbare fossiele producten en materialen. Als toonaangevend bedrijf van de biogebaseerde bosbouwindustrie is het de missie van UPM om een deel van de oplossing te zijn.

"Het creëren van waarde voor de samenleving, zowel als bedrijf als door middel van onze hernieuwbare en verantwoorde producten is een essentieel onderdeel van de Biofore strategie, aangezien onze activiteiten en producten een impact hebben op de samenleving als geheel. Inzicht in onze invloed is een eerste vereiste om onze activiteiten te ontwikkelen en in te spelen op de behoeften van de omliggende gemeenschappen", besluit Lundgren.

De jaarlijkse Corporate Sustainability Assessment wordt uitgevoerd door investeringsspecialist RobecoSAM en is gebaseerd op een rigoureuze analyse van de economische, milieu- en sociale prestaties van 's werelds leidinggevende bedrijven, waarbij kwesties als klimaatveranderingsstrategieën, normen voor de toeleveringsketen, arbeidspraktijken, corporate governance en risicomanagement worden beoordeeld. De DJSI volgt een best-in-class benadering, waarbij bedrijven in alle sectoren die beter presteren dan hun collega's op het gebied van duurzaamheidsparameters worden erkend.

"We creëren waarde door het onbegrensde potentieel van de bio-economie bij UPM te benutten," zegt Sami Lundgren, Vice President, UPM Environment and Responsibility. De wereldwijde megatrends en hun impact op het milieu en de maatschappij maken duidelijk dat er een belangrijke ommekeer nodig is in het gebruik van niet-hernieuwbare fossiele producten en materialen. Als toonaangevend bedrijf van de biogebaseerde bosbouwindustrie is het de missie van UPM om een deel van de oplossing te zijn."Het creëren van waarde voor de samenleving, zowel als bedrijf als door middel van onze hernieuwbare en verantwoorde producten is een essentieel onderdeel van de Biofore strategie, aangezien onze activiteiten en producten een impact hebben op de samenleving als geheel. Inzicht in onze invloed is een eerste vereiste om onze activiteiten te ontwikkelen en in te spelen op de behoeften van de omliggende gemeenschappen", besluit Lundgren.De jaarlijkse Corporate Sustainability Assessment wordt uitgevoerd door investeringsspecialist RobecoSAM en is gebaseerd op een rigoureuze analyse van de economische, milieu- en sociale prestaties van 's werelds leidinggevende bedrijven, waarbij kwesties als klimaatveranderingsstrategieën, normen voor de toeleveringsketen, arbeidspraktijken, corporate governance en risicomanagement worden beoordeeld. De DJSI volgt een best-in-class benadering, waarbij bedrijven in alle sectoren die beter presteren dan hun collega's op het gebied van duurzaamheidsparameters worden erkend.