Sinds juli voeren het Belgische VPK Packaging en het Duitse Klingele exclusieve onderhandelingen met de groep UPM om de fabriek over te nemen. In afwachting van een akkoord zet UPM nu zijn plannen voor het bedrijf door: zo werd de productie van gestreken papier stilgelegd en worden de installaties in waaktoestand gezet. Daardoor verliezen 250 medewerkers hun baan.

Als de overname een feit wordt, zouden partners VPK en Klingele de fabriek ombouwen om er verpakkingspapier te vervaardigen. In dat geval zouden er 130 mensen opnieuw aangeworven kunnen worden.

Sinds juli voeren het Belgische VPK Packaging en het Duitse Klingele exclusieve onderhandelingen met de groep UPM om de fabriek over te nemen. In afwachting van een akkoord zet UPM nu zijn plannen voor het bedrijf door: zo werd de productie van gestreken papier stilgelegd en worden de installaties in waaktoestand gezet. Daardoor verliezen 250 medewerkers hun baan. Als de overname een feit wordt, zouden partners VPK en Klingele de fabriek ombouwen om er verpakkingspapier te vervaardigen. In dat geval zouden er 130 mensen opnieuw aangeworven kunnen worden.