De US-vestiging van beMatrix verschijnt nu al voor het derde jaar op rij in deze exclusieve lijst, die jaarlijks de meest succesvolle 'private owned' firma's in de US bundelt en vertegenwoordigt een uitgebreide kijk op Amerikaanse ondernemerslandschap. Bedrijven die in de lijst vermeld worden, worden geëvalueerd op hun groei sinds 2015. beMatrix USA verzesvoudigde sinds 2015 zijn omzet en verwacht in 2019 te landen op een omzet van rond de 20 miljoen dollar. Hiermee klimt beMatrix USA naar plaats 1959 op de Inc. 5000 lijst en evenaart het voor het eerst de omzet van het Belgische moederbedrijf uit Roeselare (BE).

Stefaan Decroos, CEO beMatrix: "Ons kadersysteem leent zich door de snelle op- en afbouw en 'toolless' aanpak perfect voor de event-en standenbouwsector in US. Daar wordt men door de korte op- en afbouwtijden en dure arbeidsuren bijna automatisch geduwd naar een modulair systeem als het onze. De vele integraties die mogelijk zijn in het beMatrix systeem, zoals LED, lichtbakken, doek, paneel, maken hierbij de keuze voor ons systeem eenvoudig"

Naast verdere groei in USA mikt beMatrix ook op verdere expansie in Europa door de oprichting van verschillende Rental & Service Centers. Recent werd beMatrix Frankrijk en Nederland opgericht, andere vestigingen in sleutelmarkten volgen binnenkort. Met deze hubs wil beMatrix lokale en buitenlandse standenbouwers ondersteunen met een uitgebreide huurvoorraad & lokale ondersteuning.

Over beMatrix

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. beMatrix is ondermeer de leverancier van de standsystemen op Get Smart in Printmedia Business, het evenement van Grafisch Nieuws. De textielprints (in de dye sublimatie printtechniek) voor de stands op Get Smart, werden geproduceerd door Expo-Etcetera uit Steenokkerzeel.

De US-vestiging van beMatrix verschijnt nu al voor het derde jaar op rij in deze exclusieve lijst, die jaarlijks de meest succesvolle 'private owned' firma's in de US bundelt en vertegenwoordigt een uitgebreide kijk op Amerikaanse ondernemerslandschap. Bedrijven die in de lijst vermeld worden, worden geëvalueerd op hun groei sinds 2015. beMatrix USA verzesvoudigde sinds 2015 zijn omzet en verwacht in 2019 te landen op een omzet van rond de 20 miljoen dollar. Hiermee klimt beMatrix USA naar plaats 1959 op de Inc. 5000 lijst en evenaart het voor het eerst de omzet van het Belgische moederbedrijf uit Roeselare (BE).Stefaan Decroos, CEO beMatrix: "Ons kadersysteem leent zich door de snelle op- en afbouw en 'toolless' aanpak perfect voor de event-en standenbouwsector in US. Daar wordt men door de korte op- en afbouwtijden en dure arbeidsuren bijna automatisch geduwd naar een modulair systeem als het onze. De vele integraties die mogelijk zijn in het beMatrix systeem, zoals LED, lichtbakken, doek, paneel, maken hierbij de keuze voor ons systeem eenvoudig"Naast verdere groei in USA mikt beMatrix ook op verdere expansie in Europa door de oprichting van verschillende Rental & Service Centers. Recent werd beMatrix Frankrijk en Nederland opgericht, andere vestigingen in sleutelmarkten volgen binnenkort. Met deze hubs wil beMatrix lokale en buitenlandse standenbouwers ondersteunen met een uitgebreide huurvoorraad & lokale ondersteuning.Over beMatrixbeMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. beMatrix is ondermeer de leverancier van de standsystemen op Get Smart in Printmedia Business, het evenement van Grafisch Nieuws. De textielprints (in de dye sublimatie printtechniek) voor de stands op Get Smart, werden geproduceerd door Expo-Etcetera uit Steenokkerzeel.