Nu worden er nog vaccins geprikt, in het najaar staat Empack er geprogrammeerd, het grootste verpakkingsevent van het land. Empack profileert zich als de hot spot voor de supply chain van de verpakkingsindustrie. De vakbeurs covert de hele keten, van de creatieve ontwikkelingsfase en het technische verpakkings- en vulproces tot de verpakkingsmachines en de onderaannemers.

Innovaties en kennisprogramma

Beursorganisator Easyfairs verwacht dit najaar meer dan 150 exposanten op 4.000 vierkante meter ruimte. Empack pakt uit met de Innovation Journey, een rondleiding langs ingezonden innovaties van exposanten en Packaging Innovations, een zone waar innovaties uit de primaire en secundaire verpakkingsmarkt worden gepresenteerd. Daarnaast is er het Contract Pack Pavilion voor exposanten die andere bedrijven ontzorgen door het verpakkingsproces uit handen te nemen.

Voor het kennisprogramma wordt er onder andere gewerkt rond de volgende thema's: consumentengedreven productvraag (impact op productie en verpakking), productie-optimalisatie (de hoogste output aan de laagste kost), digitale transformatie en digitalisering in de productie en de supply chain, de economische factor (hoe neem je strategische beslissingen in een onstabiel economisch klimaat) en de cruciale rol van de verpakkingssector in coronatijden.

Gazellen en Verpakking & Label Award

Er vinden ook twee awarduitreikingen plaats op het einde van de eerste beursdag: de Trends Gazellen in Packaging en de allereerste Verpakking & Label Award. De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' in drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De Verpakking & Label Award omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen en verpakkingsmaterialen. De wedstrijd staat open voor verpakkingsproducenten en -leveranciers, ontwerpbureaus en verpakkende bedrijven.

Nu worden er nog vaccins geprikt, in het najaar staat Empack er geprogrammeerd, het grootste verpakkingsevent van het land. Empack profileert zich als de hot spot voor de supply chain van de verpakkingsindustrie. De vakbeurs covert de hele keten, van de creatieve ontwikkelingsfase en het technische verpakkings- en vulproces tot de verpakkingsmachines en de onderaannemers.Beursorganisator Easyfairs verwacht dit najaar meer dan 150 exposanten op 4.000 vierkante meter ruimte. Empack pakt uit met de Innovation Journey, een rondleiding langs ingezonden innovaties van exposanten en Packaging Innovations, een zone waar innovaties uit de primaire en secundaire verpakkingsmarkt worden gepresenteerd. Daarnaast is er het Contract Pack Pavilion voor exposanten die andere bedrijven ontzorgen door het verpakkingsproces uit handen te nemen.Voor het kennisprogramma wordt er onder andere gewerkt rond de volgende thema's: consumentengedreven productvraag (impact op productie en verpakking), productie-optimalisatie (de hoogste output aan de laagste kost), digitale transformatie en digitalisering in de productie en de supply chain, de economische factor (hoe neem je strategische beslissingen in een onstabiel economisch klimaat) en de cruciale rol van de verpakkingssector in coronatijden.Er vinden ook twee awarduitreikingen plaats op het einde van de eerste beursdag: de Trends Gazellen in Packaging en de allereerste Verpakking & Label Award. De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' in drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De Verpakking & Label Award omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen en verpakkingsmaterialen. De wedstrijd staat open voor verpakkingsproducenten en -leveranciers, ontwerpbureaus en verpakkende bedrijven.