De vakbeurs is ontstaan is uit de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. De Vakbeurs voor de Creatieve Industrie zal breder van opzet zijn door het toevoegen van een aantal segmenten zoals packaging en imaging.

Op de beursvloer wordt een speciale Speakers Area gerealiseerd, waarin alle dagen een uitgebreid sprekersprogramma plaatsvindt. Het programma is veelzijdig; van sessies over de laatste ontwikkelingen in de sign- en grafische industrie tot workshops over e-mailmarketing en ondernemerschap. Een van de sprekers is Arjan van den Born (hoogleraar Creatief Ondernemerschap) die gaat vertellen over de ontwikkelingen in de Creatieve Industrie. Topdocenten van het Grafisch Lyceum praten u bij over de nieuwste Adobe Software en over tabletpublishing. De Nederlandse grafische federatie KVGO neemt de gelegenheid te baat leden en geïnteresseerden meer te vertellen over de weg die de vereniging koos naar een gezonde bedrijfstak. Dit aan de hand van de drie beleidspunten: herpositionering, sociale innovatie en branchevernieuwing. Deze interactieve sessies beginnen rond 16 uur en duren elk circa een half uur op het beursplein.

Naast de beursvloer is er het dagelijkse Side Event #inspigrafisch, dat in samenwerking met grafisch ondernemer Tim de Kraker is ontwikkeld.

Onder andere Willem Sodderland (genomineerd tot Dialogue Marketingman van het jaar in 2012) is een van de sprekers. Ook Hanno Driesser, Social Media strateeg, zal een inspirerende presentatie houden. Tim de Kraker is alle dagen moderator en tevens spreker tijdens #inspigrafisch, dat plaatsvindt van 14:45 uur tot 16:00 uur in vergaderzaal 1 van het congrescentrum van Evenementenhal Hardenberg.

De vakbeurs is ontstaan is uit de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. De Vakbeurs voor de Creatieve Industrie zal breder van opzet zijn door het toevoegen van een aantal segmenten zoals packaging en imaging.Op de beursvloer wordt een speciale Speakers Area gerealiseerd, waarin alle dagen een uitgebreid sprekersprogramma plaatsvindt. Het programma is veelzijdig; van sessies over de laatste ontwikkelingen in de sign- en grafische industrie tot workshops over e-mailmarketing en ondernemerschap. Een van de sprekers is Arjan van den Born (hoogleraar Creatief Ondernemerschap) die gaat vertellen over de ontwikkelingen in de Creatieve Industrie. Topdocenten van het Grafisch Lyceum praten u bij over de nieuwste Adobe Software en over tabletpublishing. De Nederlandse grafische federatie KVGO neemt de gelegenheid te baat leden en geïnteresseerden meer te vertellen over de weg die de vereniging koos naar een gezonde bedrijfstak. Dit aan de hand van de drie beleidspunten: herpositionering, sociale innovatie en branchevernieuwing. Deze interactieve sessies beginnen rond 16 uur en duren elk circa een half uur op het beursplein.Naast de beursvloer is er het dagelijkse Side Event #inspigrafisch, dat in samenwerking met grafisch ondernemer Tim de Kraker is ontwikkeld. Onder andere Willem Sodderland (genomineerd tot Dialogue Marketingman van het jaar in 2012) is een van de sprekers. Ook Hanno Driesser, Social Media strateeg, zal een inspirerende presentatie houden. Tim de Kraker is alle dagen moderator en tevens spreker tijdens #inspigrafisch, dat plaatsvindt van 14:45 uur tot 16:00 uur in vergaderzaal 1 van het congrescentrum van Evenementenhal Hardenberg.