Met de nieuwe fabriek in Komárom breidt VGP zijn internationale netwerk verder uit. De Belgische verpakkingsgroep, met hoofdkantoor in Turnhout, neemt de fabriek in een recordtijd van veertien maanden in gebruik. De productie van offset bedrukte microflute vouwverpakkingen voor de FMCG industrie zal er nog deze maand van start gaan.

Honderd nieuwe banen

De tweede fabriek in Komárom, een zuster van de oorspronkelijke fabriek van VGP aan de oevers van de Donau in de Noord-Hongaarse stad, bestaat uit een productiegebouw van 10.000 vierkante meter, kantoren en opslag voor grondstoffen en afgewerkte goederen. Als de site volledig operationeel is, zullen er meer dan honderd nieuwe banen gecreëerd zijn in de lokale economie.

"We horen elke dag van onze klanten dat duurzame verpakkingsoplossingen belangrijk voor hen zijn en zelfs in uitdagende tijden voor de wereldwijde toeleveringsketen blijven we investeren in duurzame oplossingen voor de lange termijn", zegt Frank Ohle, de CEO van Van Genechten Packaging.

VGP beschikt over elf productiesites in zeven landen, goed voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 350 miljoen euro.

VG Komárom II beschikt over een productiegebouw van 10.000 vierkante meter.
Met de nieuwe fabriek in Komárom breidt VGP zijn internationale netwerk verder uit. De Belgische verpakkingsgroep, met hoofdkantoor in Turnhout, neemt de fabriek in een recordtijd van veertien maanden in gebruik. De productie van offset bedrukte microflute vouwverpakkingen voor de FMCG industrie zal er nog deze maand van start gaan.De tweede fabriek in Komárom, een zuster van de oorspronkelijke fabriek van VGP aan de oevers van de Donau in de Noord-Hongaarse stad, bestaat uit een productiegebouw van 10.000 vierkante meter, kantoren en opslag voor grondstoffen en afgewerkte goederen. Als de site volledig operationeel is, zullen er meer dan honderd nieuwe banen gecreëerd zijn in de lokale economie."We horen elke dag van onze klanten dat duurzame verpakkingsoplossingen belangrijk voor hen zijn en zelfs in uitdagende tijden voor de wereldwijde toeleveringsketen blijven we investeren in duurzame oplossingen voor de lange termijn", zegt Frank Ohle, de CEO van Van Genechten Packaging.VGP beschikt over elf productiesites in zeven landen, goed voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 350 miljoen euro.