Een jaar geleden ging VGP een joint venture aan met CartonCare Group. Deze groep van private bedrijven, waaronder CartonCare Ltd, MSO Cleland Ltd en Pendragon Presentation Packaging Ltd, heeft een gecombineerde jaaromzet van 30 miljoen euro. De overname van de groep brengt het aantal VGP-locaties op in totaal 12 vestigingen in negen landen.

Hoogwaardige verpakkingen

"Door CartonCare Group te integreren in de VGP-familie versterken we onze positie op de Britse markt", zegt Frank Ohle, de CEO van Van Genechten Packaging Group. "Hun brede klantenbestand, met name op het gebied van hoogwaardige verpakkingen, stelt ons in staat nog meer waarde te bieden aan onze klanten, met uitgebreide ontwerp- en productiemogelijkheden."

Voor de bestaande zakenpartners van CartonCare Group betekent deze overname continuïteit, duidt VGP. De operationele teams blijven ter plaatse en managing director Joanna Calixto blijft op post. "Ondersteund door de middelen en expertise van VGP zijn we nog beter in staat om innovatieve, duurzame verpakkingen te creëren en te leveren aan onze klanten", stelt Calixto.

Een jaar geleden ging VGP een joint venture aan met CartonCare Group. Deze groep van private bedrijven, waaronder CartonCare Ltd, MSO Cleland Ltd en Pendragon Presentation Packaging Ltd, heeft een gecombineerde jaaromzet van 30 miljoen euro. De overname van de groep brengt het aantal VGP-locaties op in totaal 12 vestigingen in negen landen."Door CartonCare Group te integreren in de VGP-familie versterken we onze positie op de Britse markt", zegt Frank Ohle, de CEO van Van Genechten Packaging Group. "Hun brede klantenbestand, met name op het gebied van hoogwaardige verpakkingen, stelt ons in staat nog meer waarde te bieden aan onze klanten, met uitgebreide ontwerp- en productiemogelijkheden."Voor de bestaande zakenpartners van CartonCare Group betekent deze overname continuïteit, duidt VGP. De operationele teams blijven ter plaatse en managing director Joanna Calixto blijft op post. "Ondersteund door de middelen en expertise van VGP zijn we nog beter in staat om innovatieve, duurzame verpakkingen te creëren en te leveren aan onze klanten", stelt Calixto.