Op de European Carton Excellence Awards won VGP de 'Sustainability Award' voor het Herbal Essences Shampoo Conditioner-pakket, geproduceerd voor Procter & Gamble. "Dit pakket combineert de vele voordelen die kartonnen verpakkingen van nature bieden. Door de productzichtbaarheid te maximaliseren met minimaal materiaalgebruik, biedt deze oplossing het perfecte duurzame alternatief voor plastic krimpfolie", stelt de jury.

Het Herbal Essences Shampoo Conditioner-pakket voor Procter & Gamble.

Voor het cadeaupakket Summer of Joy voor Rituals ontving VGP een van de vier 'Platinum Awards'. VGP zegt verheugd te zijn "dat hun innovatieve gebruik van folie om het persoonlijke karakter van de geschenkdoos te benadrukken werd erkend, samen met de natuurlijke touch en het gevoel dat wordt gegenereerd door een all-over reliëf in de weefselstructuur, gecombineerd met een matte dispersievernis."

Het cadeaupakket Summer of Joy voor Rituals.

Het Yu Gin-pakket voor Spiritique werd bekroond met een 'Gold Award', wat van dit ingenieuze pakket een meervoudige prijswinnaar maakte en de capaciteiten van VGP in de sector van de verpakking van gedistilleerde dranken onderstreept. "Het pakket geeft het product maximale zichtbaarheid en is eenvoudig te assembleren, met een constructie uit één stuk en 100 procent duurzaam", aldus VGP.

Het Yu Gin-pakket voor Spiritique werd bekroond met een 'Gold Award'.
Op de European Carton Excellence Awards won VGP de 'Sustainability Award' voor het Herbal Essences Shampoo Conditioner-pakket, geproduceerd voor Procter & Gamble. "Dit pakket combineert de vele voordelen die kartonnen verpakkingen van nature bieden. Door de productzichtbaarheid te maximaliseren met minimaal materiaalgebruik, biedt deze oplossing het perfecte duurzame alternatief voor plastic krimpfolie", stelt de jury.Voor het cadeaupakket Summer of Joy voor Rituals ontving VGP een van de vier 'Platinum Awards'. VGP zegt verheugd te zijn "dat hun innovatieve gebruik van folie om het persoonlijke karakter van de geschenkdoos te benadrukken werd erkend, samen met de natuurlijke touch en het gevoel dat wordt gegenereerd door een all-over reliëf in de weefselstructuur, gecombineerd met een matte dispersievernis."Het Yu Gin-pakket voor Spiritique werd bekroond met een 'Gold Award', wat van dit ingenieuze pakket een meervoudige prijswinnaar maakte en de capaciteiten van VGP in de sector van de verpakking van gedistilleerde dranken onderstreept. "Het pakket geeft het product maximale zichtbaarheid en is eenvoudig te assembleren, met een constructie uit één stuk en 100 procent duurzaam", aldus VGP.