De Vanguard VKR3200-HS is geschikt voor banners, folies, wandbekleding en andere flexibele materialen. De roll-to-roll UV LED productieprinter is in staat om een rol van 3,2 meter te verwerken of een configuratie van twee rollen van maximaal 1,6 meter.

De VKR3200-HS is ontworpen in de Verenigde Staten en wordt geassembleerd in het Europese hoofdkantoor naast de zetel van Durst Group in Brixen (Italië). "Het nieuwe industriële ontwerp heeft software met een nieuw GUI (graphical user interface, nvdr.) die naadloze verwerking van bestelvereisten mogelijk maakt, onafhankelijk voor elk van de dubbele rollen op de machine", stelt Vanguard Europe.

Ook de Vanguard VK3220T-HS vlakbedprinter, die wereldwijd gelanceerd werd op Fespa München in 2023, was te zien in Amsterdam. De eerste installatie in België is gepland bij Rhizome printing solutions in Anderlecht. Een delegatie van het Brusselse printbedrijf was te gast op stand in Amsterdam.

(vlnr:) Emmanuel Jean, sales director Rhizome Solutions, Guy Stora, partner Rhizome Solutions, Niko Dheedene, sales manager Graphics & Label BeLux bij Durst Group, Richard Dubois, production manager Rhizome Solutions, Iris Vanderzeypen, application specialist bij Durst Group en Thibault Roelandts van Rhizome Solutions., KDC
(vlnr:) Emmanuel Jean, sales director Rhizome Solutions, Guy Stora, partner Rhizome Solutions, Niko Dheedene, sales manager Graphics & Label BeLux bij Durst Group, Richard Dubois, production manager Rhizome Solutions, Iris Vanderzeypen, application specialist bij Durst Group en Thibault Roelandts van Rhizome Solutions. © KDC
De Vanguard VKR3200-HS is geschikt voor banners, folies, wandbekleding en andere flexibele materialen. De roll-to-roll UV LED productieprinter is in staat om een rol van 3,2 meter te verwerken of een configuratie van twee rollen van maximaal 1,6 meter.De VKR3200-HS is ontworpen in de Verenigde Staten en wordt geassembleerd in het Europese hoofdkantoor naast de zetel van Durst Group in Brixen (Italië). "Het nieuwe industriële ontwerp heeft software met een nieuw GUI (graphical user interface, nvdr.) die naadloze verwerking van bestelvereisten mogelijk maakt, onafhankelijk voor elk van de dubbele rollen op de machine", stelt Vanguard Europe.Ook de Vanguard VK3220T-HS vlakbedprinter, die wereldwijd gelanceerd werd op Fespa München in 2023, was te zien in Amsterdam. De eerste installatie in België is gepland bij Rhizome printing solutions in Anderlecht. Een delegatie van het Brusselse printbedrijf was te gast op stand in Amsterdam.