Het Europese personeel van Vanguard Digital Printing Systems is nu gehuisvest naast het hoofdkantoor van Durst Group in Brixen. Vanguard Europe nam zijn intrek in het 5.300 vierkante meter grote 'Kraftwerk'-gebouw, de incubator voor start-ups en spin-offs van Durst Group. De groep nam twee jaar geleden Vanguard Digital Printing Systems over.

Digitale flatbedsystemen

Vanguard Europe zegt de ambitie te hebben om een leider te worden in de instap- en middenmarkten voor digitale flatbed- en UV-productieprinters. Het bedrijf mikt vooral op sectoren zoals de signage, decoratie, industriële toepassingen en verpakkingen. Sinds de oprichting, minder dan een jaar geleden, zijn er in Europa al meer dan 25 installaties van digitale flatbedsystemen gebeurd. Het moederbedrijf, gevestigd in Lawrenceville (VS), produceert meer dan tweehonderd machines per jaar.

Het Europese personeel van Vanguard Digital Printing Systems is nu gehuisvest naast het hoofdkantoor van Durst Group in Brixen. Vanguard Europe nam zijn intrek in het 5.300 vierkante meter grote 'Kraftwerk'-gebouw, de incubator voor start-ups en spin-offs van Durst Group. De groep nam twee jaar geleden Vanguard Digital Printing Systems over.Vanguard Europe zegt de ambitie te hebben om een leider te worden in de instap- en middenmarkten voor digitale flatbed- en UV-productieprinters. Het bedrijf mikt vooral op sectoren zoals de signage, decoratie, industriële toepassingen en verpakkingen. Sinds de oprichting, minder dan een jaar geleden, zijn er in Europa al meer dan 25 installaties van digitale flatbedsystemen gebeurd. Het moederbedrijf, gevestigd in Lawrenceville (VS), produceert meer dan tweehonderd machines per jaar.