Volgens het persbericht van WDP investeert de vastgoedontwikkelaar 25,7 miljoen euro in deze transactie.

De site in Lokeren bestaat uit een gedeelte direct gelegen aan de autosnelweg E17 waarin het Eco Print Center (EPC), de drukkerij van DPG Media, is gehuisvest.

Achterliggend bevinden zich de verpakkingsafdeling en een cross-dockmagazijn dat de verzending van het drukwerk faciliteert.

Partnership

"DPG Media Services zal het pand verder huren op basis van een 3-6-9 huurovereenkomst aan marktconforme voorwaarden", stelt WDP.

"Met deze transactie breidt WDP zijn partnership met DPG verder uit - eerder werd de bestaande DPG-locatie in Kobbegem aan de portefeuille toegevoegd, waarna de site werd herontwikkeld tot het nieuwe hoofdkantoor van Ahold Delhaize."

Volgens het persbericht van WDP investeert de vastgoedontwikkelaar 25,7 miljoen euro in deze transactie.De site in Lokeren bestaat uit een gedeelte direct gelegen aan de autosnelweg E17 waarin het Eco Print Center (EPC), de drukkerij van DPG Media, is gehuisvest. Achterliggend bevinden zich de verpakkingsafdeling en een cross-dockmagazijn dat de verzending van het drukwerk faciliteert."DPG Media Services zal het pand verder huren op basis van een 3-6-9 huurovereenkomst aan marktconforme voorwaarden", stelt WDP. "Met deze transactie breidt WDP zijn partnership met DPG verder uit - eerder werd de bestaande DPG-locatie in Kobbegem aan de portefeuille toegevoegd, waarna de site werd herontwikkeld tot het nieuwe hoofdkantoor van Ahold Delhaize."