Dat is althans wat de krant de Rhein-Neckar-Zeitung meent te weten. Het bestuur en het management van Heidelberg Druckmaschinen zouden samen met hun medewerkers verhuizen naar de assemblagefabriek in Wiesloch-Walldorf.

Er wordt morgen 11 juni, tijdens de persconferentie over de financiële resultaten, meer duidelijkheid verwacht over deze kwestie. Ook het demonstratiecentrum in het Print Media Center, het mooie glazen gebouw met voor de ingang de moderne 13 meter hoge en 90 ton zware paardensculptuur, zou naar Wiesloch-Walldorf verhuizen. Op middellange termijn zou ook de afdeling R&D naar de omgeving van de assemblagehallen worden verplaatst.

Volgens de krant is de verhuis voor CEO Gerold Linzbach een uitgemaakte zaak. Hij had het reeds eerder over de paleizen die niet meer bij het profiel van het bedrijf passen. Wanneer de verhuis een feit zal zijn, is niet zeker. De huurcontracten van Heidelberg voor de Print Media Academy lopen tot 2019, die voor het R&D-centrum tot 2022.

Dat is althans wat de krant de Rhein-Neckar-Zeitung meent te weten. Het bestuur en het management van Heidelberg Druckmaschinen zouden samen met hun medewerkers verhuizen naar de assemblagefabriek in Wiesloch-Walldorf.Er wordt morgen 11 juni, tijdens de persconferentie over de financiële resultaten, meer duidelijkheid verwacht over deze kwestie. Ook het demonstratiecentrum in het Print Media Center, het mooie glazen gebouw met voor de ingang de moderne 13 meter hoge en 90 ton zware paardensculptuur, zou naar Wiesloch-Walldorf verhuizen. Op middellange termijn zou ook de afdeling R&D naar de omgeving van de assemblagehallen worden verplaatst. Volgens de krant is de verhuis voor CEO Gerold Linzbach een uitgemaakte zaak. Hij had het reeds eerder over de paleizen die niet meer bij het profiel van het bedrijf passen. Wanneer de verhuis een feit zal zijn, is niet zeker. De huurcontracten van Heidelberg voor de Print Media Academy lopen tot 2019, die voor het R&D-centrum tot 2022.